2777
2789
عنوان

شدم 62 کیلو😭🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 43 پست
وزنت چنده؟بقول دوستم میگه چاقال شدی😂

گفتم ک دقیقا مثل تو ۵۸ بودم شدم ۶۲ و قدمم عین تو ۱۶۳ هست😁 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای من هر دو دارم انقدر هم رو مخم و ناراحتمدوستم اینقدر خوشگل هیکلش دیونه میخواد تپل بشه افتاده به پ ...

و منی ک الان نی نی سایت و باز کردم تا از بچه ها راهنمایی بگیرم چطور تو یکماه چند کیلو وزن اضافه کنم عروسی داریم

عرضت زیاد شده

اره لعنتی باید باریکش کنم😍💪

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

و منی ک الان نی نی سایت و باز کردم تا از بچه ها راهنمایی بگیرم چطور تو یکماه چند کیلو وزن اضافه کنم ...

الهییی

تو چند کیلویی؟قدت چنده؟

همه داریم تپل میشیم چه خبرههه😂😂

درازنشست برو تو خونه روزی سی چهل تا خیلی خوبه

نه از فردا میخوام مثل چندماهه پیش ورزش رو کلا شروع کنم زمانی که ورزش میکردم دور کمر ۶۸ بود الان ۷۵😥😥😥

همین جا بگو همه استفاده کنن

در مورد لاغری یه پودری هست که دارای قارچ صدفی . جوانه گندم و از پودر موز برای طعمش استفاده شده کلا پروتیین هستش بعد این پودر داخل آب یا شیر یا آبمیوه هر چی میخایی حل میکنی بعد نیم ساعت میخوریش حالت ژلاتینی داره مثل تخم شربتی حجم زیادی معده رو میگیره غذا کمتر میخوری به مرور زمان معدت کوچیکه میشه علاوه بر اینم مزایای دیگه داره مثلا معدت اگه اوکی نیس درد داری اوکیش می‌کنه یبوست رو اوکی می‌کنه برا قلب خوبه برا حالت تهوع هم خوبه و .. .
خودمم استفاده کردم تو یه ماه چهار کیلو کم کردم