من یه 12ماهه با یه نفرم خوب حال احوالم کلن خراب شده سر یه چیز کوچیک دعوا داریم مثلا اون دفعه پریود بودم گفت نرو حموم اینا منم گفتم اخه حموم نکنم که نمیشه گفت رفتی حمموم سمت من نیا اینا دیگه دارم ازش خسته میشم ولی بعضی موقع ها اخلاقش یه جوری خوب میشه که خودمم تعجب میکنم این دو نفره سر یه چیز کوچیک دعوا داریم ما من دیگه خسته شدم ولی نمیتونم چیزی بگم کل خانوادم مخالفن این هستن که من باهاشم منو از کل عالک ادم مخفی میکنه این ناراحتم میکنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مطمعنی مجرده؟ببخشید حس میکنم شمارو ب بازی گرفته و داره کنترلت میکنه. اصلا چ دلیلی داره ک واسه حموم رفتنت نظر بده یا اصلا چراباید همچین چیزیو بهش اطلاع بدی. کات کن بره گم شه.. هیچ ادمی ارزش ناراحتیتو نداره.
چطوری تحمل میکنید دوس پسر بهتون امرو نهی کنه من شوهرم گیر ک میده زورم میاد و میوفتم رودنده لج
یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!