بچه ها من هیجوقت شروع کننده نیستم ولی چه توی این سایت چه توی واقعیت چه هرجای دیگه. وقتی یکی شروع کنه بی دلیل بهم توهین کنه یا چرت و پرت بگه صدبرابر بدترشو جواب میدم. مثلا بی دلیل بگه بیشعور من دیگه فحشای خیلی بدتر میدم. الان میدونم کارم زشته درکل ولی خب بی جواب نمیتونم بزارم. حالا سوال اینه ک من باید از این افراد معذرت خواهی کنم؟ یا چون این به اون در بوده مشکلی نداره؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
میخواستم تایید کنم این رفتارت رو😁افرین. کار درست رو تو میکنی. وقتی با طرف کنار بیای یا مثل خودش رفتار نکنی، یارو حق ب جانب میشه. بر اساس تجربه ، کارت درسته. گور بابای اخلاقیات