2777
2789
عنوان

اگه یکی فحش بده جوابشو بدی مقصری

104 بازدید | 14 پست

بچه ها من هیجوقت شروع کننده نیستم ولی چه توی این سایت چه توی واقعیت چه هرجای دیگه. وقتی یکی شروع کنه بی دلیل بهم توهین کنه یا چرت و پرت بگه صدبرابر بدترشو جواب میدم. مثلا بی دلیل بگه بیشعور من دیگه فحشای خیلی بدتر میدم. الان میدونم کارم زشته درکل ولی خب بی جواب نمیتونم بزارم. حالا سوال اینه ک من باید از این افراد معذرت خواهی کنم؟  یا چون این به اون در بوده مشکلی نداره؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂ننته

وقتی داری با من چت میکنی حق نداری به بقیه چیزی بگی😐

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

ببین عزیز من 

دخترم 😁

شخصیت خودتو در حد هیچ کسی پایین نیار 

با حفظ احترام کسی مطمئن باش تو بزرگ تر میشی نه کوچیک واقعا در حد ی زن باکلاس با شخصیت نیس که فحش بده 

جذاب بودن در کنار با ادب بودن و اصیل بودن ی نفر نشون میده 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

کاربری قبلی داشتم. با تو نه اشنا نیستی

خب خوبه

میخواستم تایید کنم این رفتارت رو😁افرین. کار درست رو تو میکنی. وقتی با طرف کنار بیای یا مثل خودش رفتار نکنی، یارو حق ب جانب میشه. بر اساس تجربه ، کارت درسته. گور بابای اخلاقیات

من 24 سالمه فهمیدم که خیلی جذاب سکوت چون یعنی در حد من و آرامش منم نیستی که جواب تو بدم 

از قدیم هم گفتن جواب ابلهان خاموشی است 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

خب خوبهمیخواستم تایید کنم این رفتارت رو😁افرین. کار درست رو تو میکنی. وقتی با طرف کنار بیای یا مثل خ ...

😂😂😂😂اگ با خودت دعوا داشتیم تایید نمیکردی؟ 

کلا ببین بنظر من حرفت درسته. هرچیزی یه جوابی داره

کسی که از جواب شنیدن بدش بیاد خب شروع نمیکنه