2777
2789
من کبدم گرید 1و پلی کیستیکه باعث شده صورتم لک قهوه ای بزنه قند خونم ناشتا متوسط 125 ، دکتر متخصصم رف ...

پس باید کلیه پلی کیستیک هم داشته باشین 

آره اون کیست که باید پیگیری بشه

چک مرتب فشار خون و آزمایش کلیه واجبه 

واسه کبد چرب فقط کاهش وزن

تنها مرگ است که چاره ندارد ...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وزن الانش رو نفرمودین

الان بیست کیلو هست

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
ببین مثلا استرس میگم غدد لنفاوی التهاب میکنه انگار درد رو میچرخونه تو بدن یه لحظه تو گلوعه یه لحظه ت ...

درمان اختصاصی نیازی دارین شما..somatic delusional disorder

روانپزشک برین داروی مناسب تجویز می‌کنن

استخدامی خیر سرش میگم آقای دکتر ب ی مریض دوبار واکسن dt زده بشه مشکلی پیش میاد ؟یه سوالشم اولویت بند ...

سن مریض .چقدره 

دو تا همزمان زده ؟!

یعنی چی اولویت بندی   

سن مریض .چقدره دو تا همزمان زده ؟!یعنی چی اولویت بندی

کیس واقعی نیست مثلا اشتباهی دو دوز تزریق شده 

اولویت رسیدگی توی شرایط بحران همون تریاژ

به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍
سلام خانوادگی دچار این ویروس جدید شدیم همراه با دل‌درد و ضعف بدنی چون ضعف و کم اشتهایی همچنان پابرجا ...

نه دیگه اینا تقویتین....مصرف مجددش لزومی نداره 

کیس واقعی نیست مثلا اشتباهی دو دوز تزریق شده اولویت رسیدگی توی شرایط بحران همون تریاژ

آها کار خاصی نیاز نداره به نظرم

پتاسیم ۵/۵  و اسیدوز هم میتونیم بگیم سطح دو میشه دیگه 

آها کار خاصی نیاز نداره به نظرمپتاسیم ۵/۵ و اسیدوز هم میتونیم بگیم سطح دو میشه دیگه

اره اونو همین گفتم پتاس و اسیدوزم اولویت بندی رسیدگی رو می‌گفت ،در کل ممنون جناب وقت گذاشتید

به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍