2777
2789
جناب سوال منم اینه خیلی بی جون و بی حالم همش دلم میخواد بخوابم و دست به کاری نزنم چون زود خسته میشه ...

کم خونی رو و تیرویید رو چک کردین؟

تنها مرگ است که چاره ندارد ...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ممنونم !اما علت سر درد های بعدش چیه مخصوصا یک طرف سر؟ باعث ام اس نمیشه ی وقت ؟

بخاطر عصبانیت و هورمون های که به دنبال اون آزاد میشن هست 

ام اس؟!  ..خیر 

آیا اگه از بطری آب کسی که مبتلا به هلیکوباکتر پیلوری هست و گاستریت داره ،آب بخوریم ما هم مبتلا به ای ...

بله توی ترشحات معده فرد آلوده هست 

خب درمان ریشه کنی H_pilory اندیکاسیون خاص خودش رو داره 

اما به طور overall اگه مصرف طولانی مدت مسکن یا قرص معده یا سابقه خانوادگی کنسر معده نداشتین و درواقع بدون علامت هستین ، درمان نمی‌خواد 

همه توی این مملکتای تر و تمیز H_pylori داریم 

نه نرفتم ولی بی زحمت یه قرص تقویتی بهم معرفی کنید کم خون نیستم و تیروعیدم چند سال پیش دادم نداشتم

راستش من توی این جور بیماران حتما دنبال علت زمینه ای میگردم ..مثلا حتی افسردگی علایم مشابه رو ایجاد میکنه

بله توی ترشحات معده فرد آلوده هست خب درمان ریشه کنی H_pilory اندیکاسیون خاص خودش رو داره اما به طور ...

آخه خیلی جدید اتفاق افتاده فکر نکنم به این زودی علایم خودشو نشون بده

من نمی دونستم که ایشون مبتلا به این بیماری هستن

فقط اینکه علایم اولیه اش که مثل سرماخوردگی نیست؟

و اینکه سیستم ایمنی قوی باشه احتمال اینکه این بیماری رو نگیریم هست؟

سابقه ژنتیکی و خانوادگی این بیماری رو نداریم

راستش من توی این جور بیماران حتما دنبال علت زمینه ای میگردم ..مثلا حتی افسردگی علایم مشابه رو ایجاد ...

خب یه مولتی ویتامین همینجوری بگید خواهش میکنم خودم نمیدونم چی بخرم 

آخه خیلی جدید اتفاق افتاده فکر نکنم به این زودی علایم خودشو نشون بدهمن نمی دونستم که ایشون مبتلا به ...

نه شایع ترین علامتش درد معده هست 

بله به سیستم ایمنی ربط داره...سیگار و ژنتیک هم ریسک فاکتور هستن 

فعلا دارو نمی‌خواین..نگران نباشید 

سلام صبحتون بخیر

توروخدا کمکم کنید دارم از درد معده میمیرم

من دو هفته‌ی پیش بوتاکس معده انجام دادم از دیشب آمپول ملیتایدم را دوزشو بیشتر کردم از ۰.۶ به ۱.۲ تغییر دادم

الان خییییلی معدم درد میکنه حتی عرق نعنا هم خوردم ولی بدتر شدم