پسر من متولد ۹۸ هست موقع تولد ۴۴۰۰ بود وزنش .نوزادی تا دو سالگی هم خیلی تپل بود و اضافه وزن داشت.
ولی الان خیلی لاغر و استخونی شده قدش نرمال هست دو سانتی هم از نرمال بالاتره ولی خیلی لاغره .
شربتی چیزی که چاقیش رو موندگار کنه پیشنهاد میدین؟
چون مثلا سانستول اینا دادم یکم بهتر شد بعدِ شربت برگشت چاقیش
آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
خانوادگی دچار این ویروس جدید شدیم همراه با دلدرد و ضعف بدنی
چون ضعف و کم اشتهایی همچنان پابرجا بود
دکتر ژل رویال برامون نوشت
الان حالمون خوب شده
استفاده هفتگی این ژل خوبه؟
بسته تموم بشه دوباره تهیه کنیم؟
💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا