2777
2789
من چند وقته که هر موقع غذا میخورم یکهو نیاز به دفع پیدا میکنم،درمانش چیه؟

علایم دیگه هم دارین و اینکه چند دقیقه بعد غذا خوردن اتفاق میوفته 

تنها مرگ است که چاره ندارد ...
آها نه چند ماه از اون قضیه گذشته آزمایش دادم . وقتی منفیه یعنی منفیه دیگه

خب آره دیگه بعد چندماه😑

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

در مورد دردهای عصبی یا استرسی توضیح میدین

آره نوروپاتی هم بسیار شایعه

برای درمانش نیاز به شرح حال بیشتری دارم 

اما درد مرتبط با استرس معمولا به گاباپنتین جواب میدن و درمان استرس 

آره بپرسین من عاشق فیلد اطفالم

پسر من متولد ۹۸ هست موقع تولد ۴۴۰۰ بود وزنش .نوزادی تا دو سالگی هم خیلی تپل بود و اضافه وزن داشت.

ولی الان خیلی لاغر و استخونی شده قدش نرمال هست دو سانتی هم از نرمال بالاتره ولی خیلی لاغره .

شربتی چیزی که چاقیش رو موندگار کنه پیشنهاد میدین؟

چون مثلا سانستول اینا دادم یکم بهتر شد بعدِ شربت برگشت چاقیش

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
آیا بیماری یا قرصی هست که باعث بشه جواب آزمایش خون بارداری یه بارداری چند ماهه منفی بشه؟

خیر 

مگه اینکه حاملگی خارج رحمی باشه ...که اونم منفی نمیشه...فقط مقدارش کمتر از بارداری طبیعی هست 

آره نوروپاتی هم بسیار شایعهبرای درمانش نیاز به شرح حال بیشتری دارم اما درد مرتبط با استرس معمولا به ...

ببین مثلا استرس میگم غدد لنفاوی التهاب میکنه انگار درد رو میچرخونه تو بدن یه لحظه تو گلوعه یه لحظه تو دسته میچرخه 

چه سم بوده..واسه چی بودن این سوالا

استخدامی خیر سرش میگم آقای دکتر ب ی مریض دوبار واکسن dt زده بشه مشکلی پیش میاد ؟

یه سوالشم اولویت بندی یه پتاس ۵.۵ با اسیدوز بود

به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍

سلام 

خانوادگی دچار این ویروس جدید شدیم همراه با دل‌درد و ضعف بدنی 

چون ضعف و کم اشتهایی همچنان پابرجا بود 

دکتر ژل‌ رویال برامون نوشت 

الان حالمون خوب شده 

استفاده هفتگی این ژل خوبه؟ 

بسته تموم بشه دوباره تهیه کنیم؟

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
سرماخوردم چشام قرمزه وانمیشهگلوم دردمیکنه بدنم دلم سرمحالت تهوع دارماون موقعی ی قرص ازیترومایسین ۵۰۰ ...

بخاطر مریضتون‌ بودن ..البته خود سرما خوردگی بزرگسالان داخلش آنتی هیستامین داره که بیشتر اثر خواب آلودگی داره

من از دوم ماه که پریودیم شروع میشد دل درد داشتم که با دل درد های قبلیم فرق میکرد.خونریزی هم خیلی کم ...

در مورد دفع توده بزرگ نگران نباشین 

اولین قدم باید حاملگی رد بشه 

و قدم چک چک هورمون های تیرویید که میتونن باعث خونریزی بین سیکل ها یا خون ریزی طبیعی بشن

چک cbc

اگه هم بیشتر از ۴۰ سال. دارین که بررسی اندومتر واجبه