2777
2789

میتونین در مورد کودکان هم نظر بدید؟

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واقعا پزشکید؟!

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

امکان بارداری یا وجود آزمایش خون بتا منفی وجود داره؟

بله

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

سرماخوردم 

چشام قرمزه وانمیشه

گلوم دردمیکنه

بدنم دلم سرم

حالت تهوع دارم

اون موقعی ی قرص ازیترومایسین ۵۰۰ صورتی رنگ

با ی قرص سرماخوردگی بزرگسالان 

با ی استامینوفن هم زمان خوردم 

بعد سرگیجه گرفتم و داشتم میففتادم و تعادل نداشتم چرا؟

بخاطر میریضیمه یا قرص زیاد خوردم داشتم میرفتم توکما

من از دوم ماه که پریودیم شروع میشد دل درد داشتم که با دل درد های قبلیم فرق میکرد.خونریزی هم خیلی کم داشتم در حد لکه.بعد سه چهار روز لکه بینی یه توده ی بزرگی دفع شد ازم و واقعا هم ترسیدم سفت هم بود.بعد اون یه کم بیشتر شد خونریزیم ولی نه مثل قبلا ها...تا الان مدام کم و زیاد میشه لکه بینیم..اینم بگم که کم کاری تیروئید هم دارم و دارو میخورم.

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

چطوری؟

ممکنه لقاح دیر باشه هورمون هنوز خیلی تو خون ترشح نشده باشه 

من کبدم گرید 1و پلی کیستیکه باعث شده صورتم لک قهوه ای بزنه قند خونم ناشتا متوسط 125 ، دکتر متخصصم رفتم بهم دارو نداده گفت سالانه فقط چکش کن لطفا بگو با چه کاری مشکلات کبدم کم کنم؟