2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینقدر برای خودم ارزش قائلم ک نمیزارم همچین کاری بکنه 

ی جوری میزارمش ازم حساب ببرع 

با اینکه ازدواج نکردیم ولی از الان کاری میکنم ک حساب ببره از تک تک حرفام بهش نشون میدم 😂😂 بخدا جدی میگم تا الان ی کارو انجام داد 

میمونه کارای بعد 

چندباری روم دست بلند کرده....بعدشم احساس پشیمونی کرد‌....کجا برم خونه پدرم از نظر مالی اوکیم ولی روحی نه....اونجا زنداداشم هر روز پلاس با لچه هاش خواهرم میاد دامادم میاد....راجت نیستم پدرمم اجازه نمیده تنها زندکی کنم...

خوبی های شوهرم خیلی بیشتر از این حرفاست دست و دلبازه.....خداروشکر خیانت نکرده تا حالا...پدر خوبیه...خونه رو به نامم زده برام ماشین خریده...تووجمع احترام میزاره بهم..اهل گشت و گذار و مسافرت هن هست....ولی خب گاهی ب نقطه جوش میرسه....خلاصه قسمت خوبیاش رو ترازو سنگین تره

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
من اینقدر برای خودم ارزش قائلم ک نمیزارم همچین کاری بکنه ی جوری میزارمش ازم حساب ببرع با اینکه ازدوا ...

دوران قبل ازدواج با بعدش حیلی فرق داره عزیزم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
چندباری روم دست بلند کرده....بعدشم احساس پشیمونی کرد‌....کجا برم خونه پدرم از نظر مالی اوکیم ولی روح ...

شوهرت شغلش چیه عزیزم 

و چرا یهو‌ میزندت 

خوب‌خونه که به نامته راحت میتونی ازش طلاق بگیری بدون این ک مهریه تو‌ اجرا بزاری