دوسال با ینفر بودم یک سال باهاش رفیق بودم بعد اون یه مسئله ای پیش اومد که دعوامون شد و حرف نزدیک باهم تا ۹ماه بعد اون پیام داد گفت حس دارم بهت و منم حسم دو سرفه بو قبول کردم رل زدیم اوایل عالی بود رفته رفته هعی دختر پیام میداد این داره بهت خیانت میکنه ینفرشونم خیلی گیر بود و میگفت این خیانت میکنه ولی منم وقتی به رلم میگفتم دعوا را مینداختم و خودشو میزد موش مردگی همه هم طرف اونو میگرفتن ما یکسال با هم سر کردیم من خر بدجور وابسته بودم میرفت دو روز پیداش نمیشد رابطمونم لانگ بود یه شب خیلی بد بحثمون شد و شروع کرد فوش دادن منم رابطرو همونجا تمومش کردم با اینکه هیچکس باورم نمیکرد همه میگفتن تو کار بدی کردی ولش کردی اون حالش بده حتا دوستای خودمم طرفش شدن خیلی ادعای عاشقی داشت معلوم شد با چند نفر به من خیانت میکرده و چند روز بعد منم رل زد خیلی سعی میکرد رابطمون پنهون کنه حتا به رفیقاش میگفت من سینگلمو و رفیقاش منو نمیشناختن منم رابطرو تموم کردم الان ۶ماه و دو روزه که خبری ندارم ازش و کلن همرو گذاشتم کنار اون رفیقای فیکو و همه الان با پیج پیویش تو اینستا بهم درخواست داده منم از هیچ جا بلاکش نکردم چون مهم نیست برام بعد من افتخارش این بود خیلی رل زده حتا با اینکه به دوستام گفت من از این زده شدم دیگه برام مهم نیست و به هیچ جام نیست سعی داره خودشو به آدم پاک نشون بده که عاشقه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی سخته برای من شبی که کات کردم ۴روز بعد تولدم بود حتا روز تولدم نبود وقتی که اومد شروع کرد بهم فوش دادن منم فرداش تموم کردم همچیو.. رفیقامم برای همیشه گذاشتم کنار