2777
2789
عنوان

درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 27 پست
منکه دیگه پشت دستمو داغ کردم به هییییییچکس اعتماد نکنم جوری که رفقای خودم برام زدن گریه دارم ولی گری ...

اره یجوری از خودی خوردیم تا عمر داریم فراموش نمیشه میگه یه کلمه تو عربی هست (الوجوم)یعنی یه دردی که صاحبش و لال کنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره من چند بار رفتم دیدمش.انقدی پرو بود که با من دعوا میکرد می‌گفت عرضه نداری پاشی بیای باز

وایییی ببین حتی خودش پا نشده بیاد ببینتت چقدر پررو و وقیح و حال بهم زن بعد جالبه خیلی فاز آدمای خوب رو دارن مثلا استوری گزاشته بود" تو رابطه تا مطمعن نشدی طرفت لیاقتش رو داره صدت رو براش نزار" حه صدد حاضرم قسم بخورم حتی یکشو برام نزاشت چه برسه به صد

وایییی ببین حتی خودش پا نشده بیاد ببینتت چقدر پررو و وقیح و حال بهم زن بعد جالبه خیلی فاز آدمای خوب ...

هموننننن بخداااا همین آدما تو آستوریا از عشق و لیاقت و وفاداری اینا حرف میزنن

ببخشید دارم خیلی حرف میزنم دلم بدجور شکسته دست و پام یخ زده انگار چیکار کنم یکم آروم شم🥲

دورت بگردم خیلی سخته بخدا می‌دونم آدم انگار یکی گلوشو گرفته داره خفش می‌کنه داره از همجا بهش فشار میاد نفس عمیق بکش آب بخور بهش فک نکن

دورت بگردم خیلی سخته بخدا می‌دونم آدم انگار یکی گلوشو گرفته داره خفش می‌کنه داره از همجا بهش فشار می ...

کاش اینطوری آروم میشدم تو دلم غوغاست آرامش زندگیمونو به کل گرفت من هر روز از دیروز افسرده تر میشم و اون داره خیلی عادی زندگیشو میکنه انگار خودم دارم تقاص بدیایی که در حقم کرد رو پس میدم 3 ماهه از خونه بیرون نرفتم با هیچکس حرف نزدم ولی اون هر روز حالش بهتر میشه و دورش پر دختر

کاش اینطوری آروم میشدم تو دلم غوغاست آرامش زندگیمونو به کل گرفت من هر روز از دیروز افسرده تر میشم و ...

همیشه همین جورین تنها کسی که نابود میشه فقط خودتی وگرنه اون داره روال عادی میگذرونه حداقل دوروز یبار از خونه برو بیرون خونه منبع افسردگیته اگه برون گرایی برو پیش مشاور باهاش حرف بزن خودتو خالی کن

همیشه همین جورین تنها کسی که نابود میشه فقط خودتی وگرنه اون داره روال عادی میگذرونه حداقل دوروز یبار ...

خیلی سعی میکنم برم بیرون ولی ی حس بدی بهم میده پیش ی مشاور مرد رفته بودم باهاش بدجور دعوا کردم حرفاش رو مخم میرفت اصن خوشم نیومد 

آقا 7 روز دیگه 18 سالم میشه احساس پیری بهم دست میده خیلی بزرگ ‌شدم دلم میخاد قبل18 بميرم