2777
2789
عنوان

سریال کره ای

721 بازدید | 38 پست

بچه ها شاید باورتون نشه ولی سریال زیبای حقیقی رو بالای صدبار دیدم هربارم که میبینمش برام تازگی داره بخاطر اینکه کاملا درکش میکنم من توی اون شرایط بودم و از بچگی توی دوران ابتدایی تا دبیرستان همیشه تنها بودم بخاطر همین اعتماد به نفسم به حدی داغون شد که حتی رفتم بینیمم عمل کردم ولی بازم احساس زیبایی نمیکنم و با این وجود هنوزم حس زشتی میکنم بخاطر همین حس میکنم سریال زیبای حقیقی دقیقا واسه من ساخته شده هر دفعه نگاش میکنم حالم خوب میشه ولی باز یروز بعدش دوس دارم بمیرم

حتی گاهی اوقات دلم میخواست خودمو بکشم 

همشم تاثیرات دوران مدرسه و راهنماییه😕😕هیچ وقت نمیبخشمون بخاطر یسری دختره عقده ای من دیگه هیچ اعتماد به نفسی برام نمونده و با وجود حراجی بيني حس میکنم زشتم

طرف توی دوران دبیرستان خودش 100کیلو بود اینقدر چاق بود بعد همیشه به من می‌گفت دماغت احتیاج به جراحی داره 

درک نمیکنم چرا کسی که خودش کل هیکلش ایراده باید اعتماد به نفس بقیه رو داغون کنه

کاش یکی بود حس منو میفهمید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش دو قسمت از این سریال رو نتونستم تحمل کنم و دراپش کردم🥲

برای این حس و حالت ارزش قائلم 💫

پیشنهاد میکنم سریال او زیبا بود هم ببین،با همین موضوعه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
منم تو دبستان خیلی تحقیر شدم از معلم بکیر تا همکلاسی ها . متاسفانه اون موقع بی زبون بودم ولی الان اگ ...

درک میکنم گاهی اوقات میگم کاش زامبی میشدم که همشون رو بخورم😐😐

معمولا آدمایی که تنهایی رو متحمل میشن اینجوری میشن

درک میکنم گاهی اوقات میگم کاش زامبی میشدم که همشون رو بخورم😐😐معمولا آدمایی که تنهایی رو متحمل میشن ...

اره خب منم یه جورایی از بعضی آدما زده شدم . ولی باور کن هنوزم آدمای خوب هم هستن 😊🤍🤍

راستش دو قسمت از این سریال رو نتونستم تحمل کنم و دراپش کردم🥲برای این حس و حالت ارزش قائلم 💫پیشنهاد ...

فدات بشم مرسی از درکت

خوشحال میشم آدما درکم کنن🙂

این فیلمی که میگی ایرانیه؟؟یا جیز دیگه ای 

حالا که این سریال رو هزاربار دیدی میخوام یه سوالی ازت بپرسم 😂😂به نظرت هان سوجون نسبت به لی سوهو کر ...

اره حقیقا منم روی سوجون کراش زدم خیلی گشتم اکانت اینستاگرامش پیدا کنم ولی نشد 😂😂