2777
2789
عنوان

سریال کره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 38 پست
اره حقیقا منم روی سوجون کراش زدم خیلی گشتم اکانت اینستاگرامش پیدا کنم ولی نشد 😂😂

من که هروقت اینجور سریالا رو میبینم اعصابم خورد میشه . آخه کارایی که اون پسرا میکردن واسه دختره هیچکدوم واقعی نیست خداوکیلی کدوم پسری واسه یه دختر میاد همچین کارایی بکنه 😐😐😐

حالا تو رو نمیدونم ولی اگه میخوای از این افسرده تر نشی سریال های طنز یا مثل من همین فیلم کره ای منتهی زامبی طوری رو ببین خیلی زامبی دوست دارم 😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا که این سریال رو هزاربار دیدی میخوام یه سوالی ازت بپرسم 😂😂به نظرت هان سوجون نسبت به لی سوهو کر ...

من یه بار دیدم ولی به همین نتیجه رسیدم😂

ولی هان سوجون زیادی خوب بود حیف میشد 😂💔

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️
من که هروقت اینجور سریالا رو میبینم اعصابم خورد میشه . آخه کارایی که اون پسرا میکردن واسه دختره هیچک ...

اره والا ای کاش اینجور پسرا واقعی باشن حداقل واسه پسرای ایران که اینجوری نیست چون پسرای ایرانی فقط پلنگ هارو می‌پسندن 

البته من راجب کره‌جنوبی ها خیلی مقاله خوندم چون اصولا عاشق کره ای هام و شنیدم که میگن پسرای کره خیلی آدمای رمانتیکی هستن

آها😅چه عجیب من که باهاش زندگی کردم واقعا یه مدت😂💔

آخه من تازه و بعد کلی سریال دیدن دیدمش

یعنی اگه جزو اولین سریالا میدیدم شاید منم دوسش میداشتم😄❤

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
آها😅چه عجیب من که باهاش زندگی کردم واقعا یه مدت😂💔

من بعد از هزار بار دیدنش هنوزم دارم باهاش زندگی میکنم 

عاشق فیلم هایی با همچین موضوع هایی ام چون برام قابل درکن

آخه من تازه و بعد کلی سریال دیدن دیدمشیعنی اگه جزو اولین سریالا میدیدم شاید منم دوسش میداشتم😄❤

آره دقیقا شاید

من اولین سریالم بود 😂

شاید اگه بعد وینچنزو و دونده و هندونه و... دیده بودمش انقد دیگه باهاش حال نمی کردم

آخه من تازه و بعد کلی سریال دیدن دیدمشیعنی اگه جزو اولین سریالا میدیدم شاید منم دوسش میداشتم😄❤

آره دقیقا شاید

من اولین سریالم بود 😂

شاید اگه بعد وینچنزو و دونده و هندونه و... دیده بودمش انقد دیگه باهاش حال نمی کردم

اره والا ای کاش اینجور پسرا واقعی باشن حداقل واسه پسرای ایران که اینجوری نیست چون پسرای ایرانی فقط پ ...

والا پسرای ایرانی خودشون شبیه بغص یاکریم هستن اونوقت فقط به قول تو پلنگ پسندند 😂😂 تازه دو روز هم که بگذره به همون پلنگه محل سگ هم نمیدن 😂😂 باز شاید کره ای یا رمانتیک تر باشن راست میگی 

هعیی یادم میاد کلاس هشتم مدرسه ها آنلاین بود من پدررر فیلمهای کره ای چینی تایلندی رو درآوردم از ۲۴ ساعت ۲۰ ساعتش رو فیلم می دیدم 

البته اون موقع بسته ها هم ارزونتر بود😭

منو نالاحت نکنین گنا دالم😌