2821
2789
عنوان

بیشعور!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 181 پست
اطراف من چنتا پیرزن بود و نگاهش کاملا واضح روی من.البته دخترای زیادی بودن ولی به هیچکدوم نگاه نمیکرد ...

اقا اصلا شاید انقدر عاشقت شده که نخواسته عشقتو ن  رو الوده کنه با خواسته ها س دنیوی..  

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من با یکی آشنا شدم میگفت مخترع فلانه...

دنبال اسپانسرن و این حرفا ولی سه چهار سالی طول میکشه به اون هدفی که میخوان برسن 

من خنگ نمیدونم باورم نشد یا چی شد که ادامه ندادم خلاصه چن ماه پیش تی وی به عنوان کارآفرین و مخترع نشونش داد😐

فقط نکبت اسم اصلیشو بهم نمی گفت تو برنامه کشف کردم مانی همون آقا اسماعیل 😂😂😂

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))

لا مصب خیلی بیشعور بوده.

منم اولین بار ک شوهرمو.دیدم خیلی ازش خوشم اومد بعد اومد دنبالم من رفتم تو مانتو فروشی.گفتم العان وایمیسه بیام بیرون ی ساعتی میاد دنبالم و هی ناز میکنم.آقا اونم پیچید اونور خيابون رفت.فک کنم اصلا دنبالم نيفتاده بوده.سرتونو درد نیارم سال بعدش یکی از آشنايان با یکی دوست بود اینم.دوست اون بود.باز من تا دیدمش داشتم غش میکردم.شبش دیدم اون اشنامون میگه فلانی میخواد بات دوست شه.البته ما قسمت هم بودیم.ایشالله توام قسمتش بشی.  این بیشعورا خیلی خوبن 

زندگی قصه ی تلخیست میان دو نفر که فقط یک نفر از غصه بهم میریزد  
اطراف من چنتا پیرزن بود و نگاهش کاملا واضح روی من.البته دخترای زیادی بودن ولی به هیچکدوم نگاه نمیکرد ...

عه؟؟ خوب از اول میگفتی . مامانش بغلت بوده زل زده بود ه ببینه کجا پیاده میشه جا نمونه  

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
من دوست پسر بی پول نداشتم خدا روشکر . ولی نمیدونم چه حکمتی بود با هر خر پولی دوست میشدم بعد چن وقت ب ...

خخخخ مال من برعکس بود. هر کی خواهان ما می شد همچین که جواب رد میدادیم یه متخصص قلبی, رییس بانکی, معاون گمرکی, شهرداری ....چیزی میشد. به خدا راست می گم. 

با همه این احوال

مدیونین اگه فکر کنین ترامپ خواستگارم بوده.😁

ONLY. GOD.
میگم ببخشید.احیانا اون وسط شلوارت پاره نبوده؟

😃😃😃😃 وای این جملت منو یاد اون خواهری انداخت که داستان از خودش ساخته بود که بگه حجاب خوبه😃😃😃😃

خدا بزرگتر است

پسر اتوبوسی به درد نمیخوره از فکرش بیا بیرون  

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه
😃😃😃😃 وای این جملت منو یاد اون خواهری انداخت که داستان از خودش ساخته بود که بگه حجاب خوبه😃😃😃😃

😂😂😂 تکلیف اون روسری معلوم نشد از کجا اومده! 

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز