2821
2789
عنوان

بیشعور!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 181 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از این به بعد هر کی واست لبخند زد بدو برو بگو من قصد ازدواج دارم شما چطور ؟ 😄

عالی بود😂😂😂😂 یاد کلاه قرمزی افتادم که میگفت تا بهشون سلام میکنی ماشین گل میزنن لباس عروس میپوش😂😂😂😂

ولی استارتر نظر خدا رو بدونی ... میگه کار اشتباهی کردی زن و مرد نامحرم باید سر به تو باشند لبخند به ...

به خدا همون لبخند کمرنگ هم زدم کلی سرخ و زرد شدم اصلا دختری نیستم به نگاه مردا محل بدم.این واقعا استثنا بود دقیقا همون تیپ و شکلی بود که من خوشم میاد خیییلی استثنا😥😥

😂😂😂 تکلیف اون روسری معلوم نشد از کجا اومده! 

😃😃😃😃 آره اون داستان روسری هم داشت😃😃😃 نه والا فکر کنم اون روسری رو در آخر داستان قرار بود آقا پسر زیپ شلوار باز تقدیم کنه به خواهر مقدس ما و بگه عزیزم من این روسری رو از اون روز تو اتوبوس نگه داشتم تا تقدیمت کنم عزیزم تو در حجاب مثل گیلاسی هست در قوطی کنسرو. بیمار عشق تو هستم تو کمپوت گیلاس من. حجاب مثل قوطی تو رو از چشم نامحرم ها دور نگه می داره.😆😆😆😆😆 

برداشتی آزاد از داستان سرایی های نی نی سایتی

خدا بزرگتر است

این عاشق ها کشک من خودم هر دقیقه عاشق یکیم به تنوع طلب گفتم زکی   واسه همین تا یکم سنم بره بالا و بتونم روی یه نفر تمرکز کنم ترجیح میدم با کسی وارد رابطه نشم

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه
😃😃😃😃 آره اون داستان روسری هم داشت😃😃😃 نه والا فکر کنم اون روسری رو در آخر داستان قرار بود آقا ...

😂😂😂😂😂عالي بود

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
به خدا همون لبخند کمرنگ هم زدم کلی سرخ و زرد شدم اصلا دختری نیستم به نگاه مردا محل بدم.این واقعا است ...

میفهمم ... من به کسی لبخند زدم.

به هم دانشگاهیم گفتم فایملیتون چیه؟گفت:

علی ابراهیمی 

گفتم علی اسم کوچیکتونه!

انقدر بدش اومد .

اخرش هم فهمیدم فامیلیش بود!

کاش شهید مدافع حرم بشم

وای عسل و مگس اینجاست  

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792