2821
2789
عنوان

بیشعور!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 181 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدا شفا بده    

شما درت بذار مگسا نخورنت   

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه
شما درت بذار مگسا نخورنت    

چه ادمای بی خودی   

یه مشت ادم عقده ای بیکار از اینا که همش منتظر این که انگشت دراز کنند دیگرون رو نشونه بگیرند.

با چه اجازه ای منو ریپلای کردی؟  

کاش شهید مدافع حرم بشم
چه ادمای بی خودی     یه مشت ادم عقده ای بیکار از اینا که همش منتظر این که انگشت دراز کنن ...

واه واه اوا خواهر  

یه نگاه بنداز شما اول منو ریپلای کردی  

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه
واه واه تو اول نظر دادی     ...

دلم میخواد شما دو روز اومدی مفتش نی نی سایت شدی؟

یهو از اتوبوس پریدید تو مگسا چرا مگسا رو میریزید تو اتوبوسا آخه😐😐😐😐😐😐

دلم میخواد شما دو روز اومدی مفتش نی نی سایت شدی؟

دلت می خواد چرت و پرت به دیگران بگی؟

به شما چه مربوط سایت شماست؟

همچین میگی نی نی سایتی شدی... انگار قبلش باید میرفتم دانشگاه مدرک  میگرفتم خخخخخخخخ

کاش شهید مدافع حرم بشم
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز