2789
عنوان

بیشعور!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 181 پست
دلت می خواد چرت و پرت به دیگران بگی؟ به شما چه مربوط سایت شماست؟ همچین میگی نی نی سایتی شدی... انگ ...

والا شما بحث عسل و مگس مطرح کردی و معروف شدی حالا من حرفت تکرار کردم شد چرت و پرت؟ خب گلم چرت و پرت نگو 

دوما من گفتم مگه شما مفتش نی نی سایت هستی که به نظرام کار داری جایی نگفتم نی نی سایتی شدی عینک بزن  

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماها ادمای بسیار کوچیک و عقده ای هستید خاله زنک بازی کارتونه... لیاقت ریپلای شدن هم ندارید... عاد ...

چه خوب خانم بزرگ و با لیاقت هر وقت اونقدر متمدن شدی که بتونی مودبانه تبادل نظر کنی بیا صحبت کنیم

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه
دیگه بی ادبی خودتو توجیه نکن گزارش خوردی.

صد درصد گزارش بزن نی نی یار قضاوت میکنه 

چه خوب خانم بزرگ و با لیاقت هر وقت اونقدر متمدن شدی که بتونی مودبانه تبادل نظر کنی بیا صحبت کنیم

اصلا جوابشو نده بابا، همون عسل و مگس که گفتی کافی بود :))). به خدا نباید اصلا دهن به دهن شد با این جماعت منطق تعطیل

خخخخخخ 

واقعا که مشکل داری دیگه مطمین شدم...

خودت  توهین  میکنی خودتم طلبکاری !!  

مشکل داری دیگه  ریپلای لازم نیست.

کاش شهید مدافع حرم بشم
 اصلا جوابشو نده بابا، همون عسل و مگس که گفتی کافی بود به خدا نباید اصلا دهن به دهن شد با این ...

درسته  

انقدر با اتوبوسه برو و بیا تا پیداش کنی... اگر انگشتاتو حلقه میکردی نشونش میدادی تا در خونه همرات م ...

وای چرا اسمتو عوض کردی الان متوجه شدم چند وقته میگفتم کجایی مریم ریزه میزه که من نمی بینمت دختر 

من یه بار از یه آقایی خوشم اومد، هی با لبخند بهش نخ میدادم آخر فهمیدم طرف زن داره🙁

‏در گاوبازی جایزه اول تعلق میگیره به کسی که نسبت به حمله گاو بهترین جاخالی را بده، نه به اون کسی که با گاو درگیر بشه، لذا در برابر گاوهای زندگی تا میتونی جا خالی بده
وای چرا اسمتو عوض کردی الان متوجه شدم چند وقته میگفتم کجایی مریم ریزه میزه که من نمی بینمت دختر  ...

هی از بی وفایی روزگاره حاج خانم، در حین خدمت از سایت اخراج شدم، ملت منحرف شدن والا،آدم یچیز میگه از اون لحاظش برداشت میکنن

مجبور شدم از اول شروع کنم

مریم ریزه میزه سابق