2821
2789
عنوان

بیشعور!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 181 پست
من دوست پسر بی پول نداشتم خدا روشکر . ولی نمیدونم چه حکمتی بود با هر خر پولی دوست میشدم بعد چن وقت ب ...

این کره خرم بی پول نبود نکبت 😂😂

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
منم این خاطره رو تعریف میکنم من بعضی وقتا ب بعضی خانما نگاه میکنم بعد با خودم.میگم مثلا چقدر رژش بهش ...

عزیزم فرق این نگاهارو کاملا متوجه میشم! تا من یه نگاه بهش کردم چشاش برق زد دیگه ول کن نبود! کاملا مشخص بود خوشش اومده 😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم فرق این نگاهارو کاملا متوجه میشم! تا من یه نگاه بهش کردم چشاش برق زد دیگه ول کن نبود! کاملا مش ...

باشه عزیزم بیا مثبت فک.کنیم شاید شلوارش گیر کرده بوده ب صندلی نتونسته پیاده شه 

چطور زکریای رازی 900سال پیش الکل رو کشف کرد ولی اسلام 1400سال پیش الکل روحروم کرده؟؟

اطراف من چنتا پیرزن بود و نگاهش کاملا واضح روی من.البته دخترای زیادی بودن ولی به هیچکدوم نگاه نمیکرد.منم خدا شاهده یه مداد چشم کم رنگ زده بودم اصلا ارایش نداشتم.

اطراف من چنتا پیرزن بود و نگاهش کاملا واضح روی من.البته دخترای زیادی بودن ولی به هیچکدوم نگاه نمیکرد ...

حالا اینارو داری جدی میگی یا مثل ما شوخیه؟

چطور زکریای رازی 900سال پیش الکل رو کشف کرد ولی اسلام 1400سال پیش الکل روحروم کرده؟؟