2821
2789
عنوان

بیشعور!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 181 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم این خاطره رو تعریف میکنم من بعضی وقتا ب بعضی خانما نگاه میکنم بعد با خودم.میگم مثلا چقدر رژش بهش نمیاد یا چقدر مانتو بده یا چقدر مثلا ارایش چشمش فلانه بعد طرف فک.میکنه من خوشم اومده و اون خدای کلاسه تا پیاده شم واسم چش ابرو میاد😂😂😂😂مردا هم همینطورن احتمالا

چطور زکریای رازی 900سال پیش الکل رو کشف کرد ولی اسلام 1400سال پیش الکل روحروم کرده؟؟
یه اطره خنده دار بگم ؟ اقو ما با یه اق پسری دوست شدیم در عنفوان جوانی    یه جا قرار گذاش ...

من دوست پسر بی پول نداشتم خدا روشکر . ولی نمیدونم چه حکمتی بود با هر خر پولی دوست میشدم بعد چن وقت به گل مینشست ورشکست میشد   

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
نخیر😒😒اتفاقا فقط صورتم پیدا بود تو اون شلوغی!! خیلی با اشتیاق نگاه میکرد! اگه سوار بی ار تی ساعت 8 ...

شمام نگفتین سوار بی ار تی ساعت 8صبح بودین.بعد هم تو اون شلوغی حتما داشته نگاه شما میکرده؟شاید انحراف چشم داشته بدبخت

من دوست پسر بی پول نداشتم خدا روشکر . ولی نمیدونم چه حکمتی بود با هر خر پولی دوست میشدم بعد چن وقت ب ...

پا قدمت خوب بوده گاری😂😂😂

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
2790
2823
2791
2779
2792