2777
2789

نزدیک به ۴۰ روزه پیش درخواستو ثبت کردیم گفتن برید پیامک میدیم کی بیاید هنوز خبری نشده چند بارم پیگیری کردیم گفتن اطلاع میدیم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
نزدیک به ۴۰ روزه پیش درخواستو ثبت کردیم گفتن برید پیامک میدیم کی بیاید هنوز خبری نشده چند بارم پیگیر ...

عزیزم دادگاه رفتین تقاضا دادین بعد نامه دادن برا شورای حل اختلاف درسته 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزدیک به ۴۰ روزه پیش درخواستو ثبت کردیم گفتن برید پیامک میدیم کی بیاید هنوز خبری نشده چند بارم پیگیر ...

اگ اطلاعاتی داری بهم بگی ممنون میشم فکرم درگیر کسی هم جواب نمی‌ده 

عزیزم دادگاه رفتین تقاضا دادین بعد نامه دادن برا شورای حل اختلاف درسته

آره این بین دفترخونه ام رفتیم 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
اگ اطلاعاتی داری بهم بگی ممنون میشم فکرم درگیر کسی هم جواب نمی‌ده

راستش من خودمم خیلی در جریانش نیستم چون وکالت ب خواهرم داده بودم

آره این بین دفترخونه ام رفتیم

باید روزنامه بشه اون مرحله طول میکشه برا همین این همه شده فکر کنم . من برا گرفتن سند خونه ،بهم گفتن مالک قبلی باید نامه انحصار بیاره برا همین پرسیدم البته خودمم پدرم سالهاست فوت شده ولی کاری نکردیم 

باید روزنامه بشه اون مرحله طول میکشه برا همین این همه شده فکر کنم . من برا گرفتن سند خونه ،بهم گفتن ...

آره دقیقا برا همین بود شاهدم باید سه تا ببری، انجام بدید زودتر بهتره

آره دقیقا برا همین بود شاهدم باید سه تا ببری، انجام بدید زودتر بهتره

اره برام دعا کن ،یع خونه گرفتم کلی داستان شد این مرحله تموم بشه ،

اره برام دعا کن ،یع خونه گرفتم کلی داستان شد این مرحله تموم بشه ،

مبارک باشه عزیزم نگران نباش درست میشه به امیدخدا