2777
2789
عنوان

عمل زیبایی

791 بازدید | 63 پست

میخواستم هزینه عمل پروتز سینه رو بدونم؟کسی میدونه؟

یا انجام داده؟

ببخشید دوستان اگه سوالم برای اینجا مناسب نیست لطفا گزارش نزدید بهم بگید متوجه میشم

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

85 اش نکنی

نه خخخخ

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

[QUOTE=46080536]میخوای چه سایزی بکنی؟[/QU

نمیدونم فقط بزرگ بشه اصلا ندارم

البته الان نه

بعد بارداریم انشاالله

عمل نکن هر چیزی طبیعیش خوبه

آخه اصلا ندارم تخته تخته

اعتمادبنفسم پایینه

مامانم ٢٠تومان داد عمل كرد

راست میگی؟کجا؟

چرا اینقد زیاد؟

بستگی به دکتر و پروتزی ک میزاره داره یکی از دوستان تعریف میکرد ک فامیلشون رفته هر سینه پنج تومن شده که جفتش میشه ۱۰

حال من حال اسیریست که به هنگام فرار یادش افتاد کسی منتظرش نیست...... نرفت😔😔