2777
2789
عنوان

خدایا خستم

64 بازدید | 7 پست

بچه ها شوهرم با همه خوش و بش می‌کنه به من میرسه ساکت و خشک ب خانواده م میرسه برج زهر مار بعد دراز کشیده بودمنم باهاش شوخی میکردم میگفتم گوشی جدید می‌خوام مامانم چایی آورد پیشمون یدفعه آروم زدم رو بازوش گفتم پاشو چایی بخور یدفعه پاشد نشست سرم داد زد دفعه اول و آخرت باشه جلو مامانم اوسکول فهم و شعور نداری منم داشتم چایی می‌خوردم یدفعه خفه خون گرفتم مامانم گفت آروم باش الکی اعصاب خودتونو خورد نکنید چایی بخور برگشت ب من گفت این لیوان و میزنم تو سرتا حواست و جمع کن گوشیمو گرفت پرت کرد  منم ب روی خودم نیاوردم و بی صدا شکستم مامانم رفت آشپزخونه چقدر آروم گریه کردم چقدر حس تنهایی میکنم خیلی تنهاام

مامانت هیچی نگفت بهش؟ 😐

خودت چرا هیچی نگفتی؟ 

اگه اولین بار که یه ادم به توهین باهامون حرف میزنه بزنیم تو دهنش حساب کار دستش میاد دیگه به خوذش اجازه نمیده اینجوری کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانت هیچی نگفت بهش؟ 😐خودت چرا هیچی نگفتی؟ اگه اولین بار که یه ادم به توهین باهامون حرف میزنه بزنی ...

مامانم نمیدونس ک قبلش شوخی میکردیم یهو نشست اینجور شد نه چیزی نگفت چون می‌دونه اخلاقش بده 

اولین بار نیس تو خونه خودمون خیلی باهام بد حرف میزنه خیلی بهم توهین می‌کنه منم میریزم تو خودم ن باهام راجب چیزی حرف میزنه ن باهام می‌خنده هیچچ فقط می‌دونم دوسش دارم همین دوست ندارم زندگیم خراب بشع

چرا جدا نمیشی همچین ادمی ارزش انقدر زجر کشیدن ندارخ

چون از شونزده سالگی عاشقش شدم باهم ازدواج کردیم الان ۲۴ سالمه فقط اینو می‌دونم با همه اینا دوسش دارم کاش میفهمید و اینجور نمیکرد

چون از شونزده سالگی عاشقش شدم باهم ازدواج کردیم الان ۲۴ سالمه فقط اینو می‌دونم با همه اینا دوسش دارم ...

خوب بهش بگو انقدر دوسش داری 

به نظرم یه فاصله کوتاه بین تون خیلی خوبه یه چند روزی برو مسافرت یا هر جا ولی از هم فاصله بگیرید