2777
2789
عنوان

باز بگین عمه ها بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 12010 بازدید | 258 پست
اکثرا چون با مادرامون خوب تا نکردن این حسو داریم ک بد هستن .اما در کل وجدان مهمه و ذات . ربطی ب خاله ...

من مامانم هم خوهارش بد بود هم خواهرشوهرش

خ.اهرشوهرش حرومزادگی میکرد زن واسه بابام پیدا میکرد مامانم دوتا بچه داشت اینکارمیکرد

خالم هم تا مامانمو سکته نداد ولش نکرد جون کردن دوتاشون اررومه خدامامانمو رحمت کنه میگفت دوبارسلامشون کنید اینا دشمن من هستن 

الهی عزیزم خدا خواهر عزیزت رو بیامرزه عمه ات انسان بدیه ربطی به عمه بودنش نداره به نظرت همچین کسی می ...

نه ولی خاله نشد هیچ وقت

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برادر زاده ام رو به اندازه جونم دوسش داشته و دارم وقتی پسر خودم دنیا اومد می خواستم قربونش صدقه ...

منم 2 تا بردار زاده دارم 21و 13 هر دو پسرن به داداشم میگم اگه ی روز ببینم اشک این دوتا پسرت رو درآوردی اشکت رو درمیارم، اندازه چشمام میخوامشون با وجود اینکه هر دو پسر هستن بزرگه رو لپاش همچین میبوسم با همه ریش و پشم واای که قربونش برم 🌹❤️

من کلا عمه هامو خیلییییی دوس دارم یه عمع هام ک اصلا عالم ادم دوسش دارند انقدرررر خوب لنگش تو دنیا نیس خیلی این بشر خوبه به مامانم کمتر حسوده تا خالم 😄

خالمم بد نیس ولی این عمم فرشته روی زمین 

خودمم عمم خیلی دوسش دارم بچه داداشمو یکی بهش چیزی بگه میخوام جر وا جرش بدم انقدر ک میخوامش 

امااااا عمه ها اکثرا از مامانا میترسن بچه رو زیاد نمیشه برداری ماماناشون بعضیا ناراحت میشن مثلا واسشون لباس میخری تنش نمیکنن یا بوس اگر زیاد کنی ناراحت میشن بچلونیشون و .... ولی خاله ها این اجازه رو دارن و تا مامان میگه نکن خاله میگه برو بابااااا و اینجوری ک بچه ها خاله رو بیشتر میخوان 

ولی من عمم اول میخوام 😄

عمه داریم تا عمه عمه ی من نمیدونه من کلاس چندمم حتی کنکور دادم یا نه اونوقت خاله ام ینی بدون استثنا ...

عزیزم من از بچه فامیلمون نمیپرسم میگم شاید دلش نخواد شاید خراب کرده هی بپرسم استرس میگیره هیچی نمیگم از روی خوبی نمیپرسم

عزیزم من از بچه فامیلمون نمیپرسم میگم شاید دلش نخواد شاید خراب کرده هی بپرسم استرس میگیره هیچی نمیگم ...

بله این نظر شماست چون زیاد به بچه های فامیل نزدیک نیستین به نظرم من خودم خیلی با خاله ام نزدیکم مثلا میگه نبینم دیگه درس بخونیا این حرفا همه این سوالا رو هم میدونم از دلسوزی و نگرانی میپرسه نه خاله زنک بازی