2777
2789
عنوان

باز بگین عمه ها بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 12010 بازدید | 258 پست
خدا بزرگه عزیزم دیگه تقدیر نمیشه کرد تو چرا باهاشون وصلت کردی خوو

چون عاشق پسرش بودن حالا از حق نگذریم شوهرم خوبه ولی مادرش😵

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
منم سرطان دارم تازه بهم ثابت شد عمه هام بیشتر از خاله دوسم دارن

عزیزم الهی خداوند بهتون شفا عنایت میکنه و این روزا رو سدری میکنین و سریعا خوب میشین

امشب به نیت خوب شدنتون شمع روشن میکنم

(من به انرژی شمع خیلی اعتقاد دارم)

خودتم هرروز یه شمع وارمز سبز به نیت خوب شدنت روشن کن و بزار خودش خاموش بشه فوتش نکن

مهربون بودن معجزه میکنه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله سلامت باشید، واسه هرکس فرق داره توی‌پرانتز نوشتم ک همه نه. خدا عمه‌‌ای مثل عمه‌های من نصیب ه ...

اره واقعا☘️جایگاه خواهرتون گلستان الهی که روحشون همیشه شاد باشه🌹💐❤️

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

خدایی چرا دروغ بگم بچه های خواهرمو خیلی بیشتر از بچه های داداشم دوست دارم 😁😁

منم😎😎

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
عزیزم الهی خداوند بهتون شفا عنایت میکنه و این روزا رو سدری میکنین و سریعا خوب میشینامشب به نیت خوب ش ...

وای ک چقد ماهی ممنون مهربونم چشم حتما💋🌹❤️💐☘️

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

منم۵تاعمه دارم عشقن. خیلی دوسشون دارم. ولی خاله هام و آب زیر کاهن و براشون منفعت داشته باشم ارتباط میگیرن. و همیشه حرف و حدیث دارن. (الحمدولله که خوبی عزیزم)😍

خداوندا تویی حامی وحاضر

من خودم هم عمه ام هم خاله ولی بچه برادرمو بیشتر دوست دارم نمی‌دونم چرا خواهرزاده هامو خیلی دوست دارم ولی بچه برادرمو بیشتر دوست دارم همه عمه ها بد نیستن البته که رفتار عروس خانواده تو برخورد با بچش خیلی تاثیرداره

خدا برات حفظش کنه. منم دوتا عمه هام ماهن ماه. عاشقشونم

برای زایمان دومم که با بچه کوچیک دست تنها بودم فقط مامانم بود. عمم و دخترعمم از شهر دیگه اومدن خونم چند روز کمکم دادن واقعا به کمک نیاز داشتم. 

با اینکه بابام فوت شده ولی همیشه باهم در ارتباطیم مامانمم خیلی دوسشون داره

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

چطوری وضعش خوب نیست ولی میلیون هدیه میدهتعریفا از وضع بد چقدر متفاوته

الان سه میلیون دیگه پولیه؟!!!

عزیزم میلیارد که نگفته 

بعد خب مخارج معاینات پزشکی زیاده بنده خدا گفته کمکی کنه هر چند خودش دستش ت‌نگ‌ بوده 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بله عمه ها فرشتن البته از نوع شیطان(همه‌شون نه)حالا عمه من بالا سر خواهرم ک بخاطر سرطان مرده بود میگ ...

الهی عزیزم خدا خواهر عزیزت رو بیامرزه 

عمه ات انسان بدیه ربطی به عمه بودنش نداره به نظرت همچین کسی می تونه خاله ی خوبی  باشه؟

استارتر خوشحالم که آزمایشات خوب بودن .ان شاءالله همیشه سلامت باشید 

و خوشحالم که عمه ی مهربانی داری 

من معتقدم مهربون بودن آدما ربطی به نسبتشون نداره کسی که دلسوزه حتی برای غریبه ها هم دلش میلرزه چه برسه به فامیل و خانواده 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

تا دلت بخواد عمه خوووووب دیدم  و خاله بددددد و برعکس .. اینکه همه عمه ها بد هستن حرف چرت و پرتیه .. من برادر زاده هام مث بچه های خودم دوست دارم ... خواهر زاده هام دوست دارم و خوبی سلامتی میخام براشون..... خدا رو شکر که سلامتی