2777
2789
عنوان

باز بگین عمه ها بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 12010 بازدید | 258 پست
عمه ها بدنیه چیز ثابت شدست

بدبختی اینه عمت با داییت ازدواج کنه از قضا مادر شوهرتم باشه یکی بیاد منو دلداری بده

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشق عمه هامم 3تان هرسه تاشون گل ...

خاله هم ندارم که مقابسه کنم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

از هر صدتا شانسی یکی خوب در میاد

ریدن تو شانس من که عمم زنداییمه مادر شوهرمم هست لعنت به منو شانسم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
بدبختی اینه عمت با داییت ازدواج کنه از قضا مادر شوهرتم باشه یکی بیاد منو دلداری بده

نفهمیدم یعنی تو با پسر داییت تزدواج کردی که پسر عمه اته😂

اینطور که گره زدین فامیلو تو هم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

منم سرطان دارم تازه بهم ثابت شد عمه هام بیشتر از خاله دوسم دارن

انشالله سلامت باشید، واسه هرکس فرق داره توی‌پرانتز نوشتم ک همه نه. خدا عمه‌‌ای مثل عمه‌های من نصیب هبچ کس نکنه مارو خیلی عذاب دادن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
ریدن تو شانس من که عمم زنداییمه مادر شوهرمم هست لعنت به منو شانسم

به شانس ربط نداره انتخاب خودتون بوده😂

نفهمیدم یعنی تو با پسر داییت تزدواج کردی که پسر عمه اته😂اینطور که گره زدین فامیلو تو هم

آره دیگه نگو گره زدین بگو تر زدین

منم عمه هام مهربونن خودمم خاله هستم جونمم میدم برای خواهر زاده هام  نفسم ب نفسشون بنده انگار بچه ی خودمن اصلا تو بغل خودم بزرگ شدن😅

دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭