2777
2789
عنوان

باز بگین عمه ها بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 12010 بازدید | 258 پست
خب شاید برای اونا ثابت شده هست . چون واقعا خیلیا از جمله خودم تا حالا به عمرمون عمه ای که از ته دل ب ...

من اصن ن خودم عمه ام نه عمه دارم. ولی خالم همینجوریه ک شما میگی. بخاطر همین میگم خراب نکنیم یه طرفو

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
ممنون گلم همچنین برای شما 🍀 ولی خب شاید شانس من بوده که تا حالا عمه ی خوب ندیدم 😂 نه عمه های خودم ...

ان شا الله درست میشه مهربونم 🌸🌸🌈

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله عزیزم 🍀❤️ امیدوارم بخل و حسادت و کینه و این صفات بد از وجود همه ی آدم ها و مخصوصا بین فام ...

ان شا الله🪻

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
عمه هستم عاشق برادرزاده هام اونام دوستم دارن.. خاله هم هستمخواهر زاده هامم دوستم دارن ..دوستشون دارم ...

این قدیم که میگید از کی و کجا دراومده؟ یعنی خواهر زاده رو همسایه و غریبه زاییده و برادر زاده رو داداش آدم میزاد ؟ 😐😃🤦‍♀️

✅️🦋👌🍀

من اصن ن خودم عمه ام نه عمه دارم. ولی خالم همینجوریه ک شما میگی. بخاطر همین میگم خراب نکنیم یه طرفو

شما کامنت ها رو ببینید آخه برای اینکه عمه رو شیرین کنن چون خودشون عمه هستن و خاله رو خراب کنن چه ضرب المثل ها وچیزهایی که از خودشون درنمیارن😐😃😂

✅️🦋👌🍀

عمه ی من فوق العادس...اما عمه ی بچه ام😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫🤯🤯🤯🤯

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰

عمه ها چون خواهر شوهر مادرها میشن برای همین تو این کش و قوس عروس و خواهرشوهری بچه ها هم درگیر میشن به خاطر همین با عمه چپ میوفتن  به خاطر همین عمه ها هم فاصله میگیرن ولی خاله ها این مشکلات رو ندارن و همه جوره پیش مادرها عزیزن پس بچه ها هم دوسشون دارن