2777
2789
عنوان

باز بگین عمه ها بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 12010 بازدید | 258 پست
الهی به حق علی بین مامانتووبرادرت آنچنان خیرومحبت بیفته کل غمهاتونوفراموش کنین

ممنون ازاین دعای قشنگت.خیلی دلم بحال برادرم میسوزه دست خودش نیس رفتاراش‌خدا ب راه راست هدایتش کنه🙏

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....

حتما دوستون دارن

ولی دوست داشتن اینجوری نبود قدیما 🥲💔 به بابام زنگ میزنن گاهی ولی حتی یه حالی از ما نمی پرسند . همش هم میخوان بین بابام و خانواده رو جدایی بندازن که نتونستن تا حالا خداروشکر 

✅️🦋👌🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن ص خوندم حالا تقریبا اکثرا از عمه هاشون تعریف کردن حتی بعضیا میگفتن هم عمه هم خالمون رو دوس داریم خوبن و این حرفا .فک کنم فقط منم که از عمه و خاله شانس نیوردم.چن تا عمه دارم دوتاشون تا جایی که یادمه از بچگی تا الان که ۳۰ سالمه فقط کارشون این بود تو جمع منو ضایع کنن انگار همسنشون بودم یا هر چیزی میخریدم میگفتن زشته این چیه .مدام از قیافم ایراد میگرفتن فک کنم تو خونشون آینه نداشتن هیچوقت خودشون رو ندیدن.خاله هم که نگم بهتره خواهرها سایه همدیگرو با تیر میزنن با همدیگه دشمنن خواهرزاده ها که ما باشیم که دیگه هیچ اصلا حتی ۵ ۶ ساله میشه از هم خبر نداریم همدیگرو ندیدیم در این حد.

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
ممنون ازاین دعای قشنگت.خیلی دلم بحال برادرم میسوزه دست خودش نیس رفتاراش‌خدا ب راه راست هدایتش کنه🙏

الهی آمین هدایت میشه نگران نباش خدابزرگه 🌹❤️

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
ولی دوست داشتن اینجوری نبود قدیما 🥲💔 به بابام زنگ میزنن گاهی ولی حتی یه حالی از ما نمی پرسند . همش ...

ان شا الله به حق این شب ها آرامش برای همتون حا کم میشه🌺

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
عمه هاتون بدن چون ماماناتون یه عمر کینه داشتن ازشون و تو گوش شما انقد بدشونو گفتن شمارو پر کردن و هر ...

تعمیم نده و کلی گویی و قضاوت  نکن عزیزم . من تا حالا یک کلمه بدی از عمه های بچه م ، بهش نگفتم ولی باورت میشه ۵ ساله عمه هاش یک سراغی حتی از بچه ی من نگرفتند ؟ چون رابطه شون با برادرشون چندان جالب نیست! 

✅️🦋👌🍀

عشقم عمه هام

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

ان شا الله به حق این شب ها آرامش برای همتون حا کم میشه🌺

ممنون گلم همچنین برای شما 🍀 ولی خب شاید شانس من بوده که تا حالا عمه ی خوب ندیدم 😂 نه عمه های خودم خوب بودن نه عمه های بچه م نه عمه های بابام نه عمه های مامانم و الی آخر 😃🤦‍♀️

✅️🦋👌🍀

اینو ب اونایی گفتم ک نوشتن عمه ها بدن این ثابت شدست.

خب شاید برای اونا ثابت شده هست . چون واقعا خیلیا از جمله خودم تا حالا به عمرمون عمه ای که از ته دل برادر زاده ش رو دوست داشته باشه و باهاشون خوب باشه ندیدیم🥲😐🤦‍♀️😃

✅️🦋👌🍀

گوووه خورد هر که گفت عمه بده اگر ما عمه ایم و عمه داشتیم نه بدی کردیم نه بدی دیدیم خدا رحمتشون کنه

چه بی ادب 

خوب یکی هم به شما بگه ....خوردی که میگی عمه خوبه 

همه چیز هم خوب داره هم بد 

آدمها هم همین طور