2777
2789
عنوان

باز بگین عمه ها بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 12010 بازدید | 258 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عمه هام رو خیلی دوست دارم و ازشون خیلی محبت و احترام میبینم و احترام میذارم رابطه پدر و مادرم و عمه هام هم عالیه و خیلی محبت میکنن و احترام میذارن و کاری اگه از دستشون برای هم بربیاد دریغ نمیکنن ولی،متاسفانه رابطه م با خانواده همسرم خوب نیست و از وقتی سودا بدنیا اومد خونه عمه هاش نرفتم 

هییی تا داغ پدر مادر نبینی نمیفهمی کی خوبه کی بد من از عموم بدم میومد ولی از وقتی مادرمو از دست دادم برامون سنگ تموم میذاشت واقعأ تو غممون شریک بود ولی عمه هام من حامله شدم عروسی کردم جهاز خریدم ی بار زنگ نزدن بگن بیمادری چیکار کردی از بین خاله هام فقط یکیشون هوامونو داشت

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

من هم عمه هستم هم خاله ....هم خواهرزاده ها وهم برادرزاده ها رو عاشقانه دوست دارم ولی برادرزاده هم خون عمه هست مثل بچه خود آدمه ....عمه هارو معمولا زنداداشا بد نشون میدن ولی خواهرخودشونو بالا می برند

منم از 3 تا عمه هام ک شانس نیاوردم ولی کلا اینکه بگن همه عمه ها بدن واقعا چرته خب اون عمه خاله هم هس ...

من دیدم طرف مادر خوبیه واقعا و خاله ی خوبی هم هست ولی عمه ی خوبی نیست . ذات آدم هاست که خودشون رو بیشتر از هرکسی دوست دارن و مسلما وقتی رابطه شون با برادر و زن برادرشون خوب نیست با برادرزاده هم خوب نیستن

✅️🦋👌🍀

من یه عمه ام ویه خاله واسه هردوتا شون میمیرم 

بچه برادرم ۸ساله مادر نداره من عین مادر همراهشم 

۶سال تو مدرسه ابتدایی هیچکی نفهمید من مادرش نیستم عین همه مادرا تو همه جشنها وجلساتش میرفتم عین بچه خودم بهش محبت کردم که حس کمبود نکنه 

خودم هم عمه نداشتم 

من هم عمه هستم هم خاله ....هم خواهرزاده ها وهم برادرزاده ها رو عاشقانه دوست دارم ولی برادرزاده هم خو ...

من این هم خون رو متوجه نمیشم ؟! یعنی خون از پدر میرسه از مادر نمیرسه؟ فکر نمی کنید این حرف ها مردسالارانه و منسوخ شده هست ؟

✅️🦋👌🍀

همیشه گفتم وقتی به زبون میگی عمه از ته دل میاد ولی خاله همسایه رو هم خاله صدا میکنی دیگه

چون همسایه رو عمه صدا کنی بدش میاد 😂 کلا غریبه رو عمه صدا کنی فکر میکنه می خواین فحش یا متلک بگین .از این زاویه هم نگاه کنید به قضیه😃

✅️🦋👌🍀