2777
2789
عنوان

باز بگین عمه ها بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 12010 بازدید | 258 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر خوشحالم که آزمایشات خوب بودن .ان شاءالله همیشه سلامت باشید و خوشحالم که عمه ی مهربانی داری م ...

ممنونم عزیزم 

بله درسته

مهربون بودن معجزه میکنه❤️

منم از عمه هام میگم

وقتی فهمیدن پدرم سرطان داره دارن نهایت سواستفاده رو میکنن

دکتر گفته حرف زدن واسش خوب نیست هر روز زنگ میزنن که مشکلات خانوادگیشون رو حل کنه.یکی از عمه هام گفته بیا با پسر ۲۰ سالم صحبت کن اذیتم میکنه با اینکه هم همسرش هست و هم دو تا داداش دیگ داره پدر من رو دخالت میده

و یا با همسرش اومده خونمون به بابام گفته بود از مریضیت و سختی هات بگو تا همسرم قدرم رو بدونه

اون یکی عمه دیگم ترس افتاده تو جونش و تند تند پول میگیره 

هیچکس مراعات نمیکنه همش زنگ میزنن و چون پدر من مهر طلب هست دائم در خدمتشونه

الانم دوباره درداش برگشته و باید بره دکتر .علائمش طوری هست که انگار متاستاز داده😭

همیشه میگم کاش پدر و مادرم یتیم بودن....

با پسرعمت ازدواج کن

نمیشه 

من به کس دگ علاقه مندم 

اونم عاشق یه دختر دیگست

تازه برادر شیری من حساب میشه محرم هستیم

ازم یکسال بزرگتره و هنگام نوزادیمون شیر مادر منو خورده

منم از عمه هام میگموقتی فهمیدن پدرم سرطان داره دارن نهایت سواستفاده رو میکنندکتر گفته حرف زدن واسش خ ...

الهی😥

انشالله پدرتون هرچه زودتر سلامتیشو بدست بیاره از خدا میخوام معجزشو بهتون نشون بده 

آمین یا رب العالمین🙏

اتفاقا رابطه های خونی ازطرف پدری عمیق تروغیرتی ترن

چه حرفا! من که تا حالا تو اطرافم ندیدم عمه ای برادرزاده ش رو واقعا از ته دل دوست داشته باشه . حتی مامان خودمم عمه ست ولی اگه برادر زاده ش خوب باشه باهاش مامانمم باهاشون خوبه . 

✅️🦋👌🍀

پس وقتی کوچیک بودی به خانومای همسایه چی میگفتی ؟

خیلی بچه بودم یادم نیس ولی از بچگی هم بدم میومد به یکی بگم خاله هم بدم میومد یکی دیگ به خاله ی من بگه خاله معمولا به اسمشون خانم اضافه میکنم با لسم صدا میکنم یا حاجی باشن میگم حاج خانم😂

من قبلا تو یه تاپیک گفتم حس عمه نسبت به برادرزاده با هر چیزی متفاوتهبرادرزاده خونه ، جونه و هر عمه ...

این یک دروغ بزرگه . حتی شما که اینجوری میگی اگه برادرتون و زنش با شما رابطه شون خوب نباشه اصلا فکر نکنم برادر زاده ای بشناسید!

✅️🦋👌🍀

همسر منم با عمه هاش عالیا 

بر عکس با خاله ها جور نیست 

من میگفتم جون عمت 

بدش میومد انگار فقط میدادم😐🤣 

اولین کسی بود باهاش مواجه شدم 

وگرنه بقیه خانوادشون هیچ نه خاله نه همه🤢یوبس بی معنی