2777
2789
عنوان

باز بگین عمه ها بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 12010 بازدید | 258 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم عمه هام خیلی خوبن .ولی الان متاسفانه همه پیش داوری میکنن خودم چند ماه دیگه عمه میشم ولی باور کنید جرات نکردم بپرسم اسم انتخاب کردید یا نه.متاسفانه ما خواهرشوهرا هر حرفی بزنیم دخالت حساب میشه

چطوری وضعش خوب نیست ولی میلیون هدیه میدهتعریفا از وضع بد چقدر متفاوته

شوهرش سرکار نمیره پاهاش مشکل داره و حقوق پدرش ده میلیون بهش میرسه(چون نقص عضو داره میرسه). عمم خودش حدودا در ماه سه چهار میلیون در میاره 

کرج زندگی میکنن و مستاجرن بچه هم دارن با حقوق کلا ۱۴میلیون ، مستاجری ، خرج خورد خوراک، بچه مدرسه ای ، و مریضی خود عمم ک رماتیسم داره و هرماه کلی پول دکتر میده بنظرم قشر ضعیف جامعه با ۱۴,میلیون در ماه حساب میشن

حالا ببین چقد ماهه که اومده ۳تومن ب من داده منو تعجبم از مهربونیشه

این اولین بارش نیست همیشه توی مشکلات کمکم میکنه 

مهربون بودن معجزه میکنه❤️

خب همه ک مث هم نیستن .. عمه ها بچه ها من فقط در خد اینکه موقع سلام یبار بوس میکنن تموم دیگه اصلا باشون حرف نمیزنن. عمه بچه خواهرم   زندگیش و امیدش خواهر زاده ها من. وضع مالیش معمولیع ولی کافیه بفهمه بچه ها خواهرم چیزی نیاز دارن .از گوشی لپ تاپ لباس و  بهترین مدرسه و .. ایقدد احساس مسولیت روشون داره انگار مادرشونه . خدا حفظش کنه .

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

بحث عمه و خاله نیست! 

بحث شخصیته. 

اون عمه برای خواهر زاده هاشون هم همونقدر خاله ی خوبی هستند که برای شما عمه ی خوبی هستند. 

این مشخصه که نسبت ها شخصیت نمی‌سازند. بلکه شخصیت ما ما رو در هر نسبتی محبوب یت منفور می‌کنند❤️

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

عمه های دخترم جونشون برا دخترم در میره 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

اخی چه عمه خوبی

الهی همیشه تن دوتاتونم سلامت باشه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
بله عمه ها فرشتن البته از نوع شیطان(همه‌شون نه)حالا عمه من بالا سر خواهرم ک بخاطر سرطان مرده بود میگ ...

منم سرطان دارم تازه بهم ثابت شد عمه هام بیشتر از خاله دوسم دارن

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

تو از بندگان برگزیده خدایی🙃

واسه ما که همههه عمه بودن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.