2777
2789
عنوان

باز بگین عمه ها بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 12009 بازدید | 258 پست

خب یه نفر میتونه هم خاله باشه هم عمه. مثل خودم. ک هم بچه های خواهرام هم بچه داداشم  به یه اندازه واسم عزیزن. 

الان اون خاله شما ممکنه عمه یه نفر دیگه باشه. یعنی در جایگاه خاله بودن بده ولی در جایگاه عمه بودن خوبه؟ 

اصلا نمیشه جمع ببندیم ک خاله ها بدن عمه ها خوبن. همه اینا برمیگرده به شخصیت و احساسات طرف. حالا ممکنه عمه باشی یا خاله

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

عمه ها متاسفانه فقط فحش میخورن با تمام خوبیشون. بنظر من دلیل اینکه عمه ها بد جا افتادن دشمنی مامانا ...

ادم خودش عقل داره، بزرگ شه میفهمه مادرش با دلیل یا بی دلیل نفرت داره از خواهرشوهرش یانه.

عمه‌های من ک  روی شمر رو سفید کردن! بدیش اینه ی افسانه هست ک میگن قبامت فقط عمه و برادرزاده همدیگرو میشناسن.اونجاهم از دست شون ارامش ندارم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این سایت دیدیم مادر بد هم خیلی وجود داره...مادر حسود بدجنس 

در صورتی که عموم مادرها خوبن ...

وقتی ذات خراب باشه مادر هم باشی فرقی نداره...

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

من خودم هم عمم هم خاله 

خداشاهده که همشون جونمن خیلی دوسشون دارم

خودم عمه ندارم 

خاله دارم ،که الهی گرگ بیابون نداشته باشه این خاله هارو 

زبون مااااار افعی 

چشم ،سنگو بترکونه 

حسوود ،حرف دربیار ،یکیو هزار تا کن،اخ بمیرن راحتشیم بقران 

انقد دلم میخواست خوب بودن باهاشون رفتو امد دااشتم مردم از تنهایی😢😢😢

من از هفت پشت غریبه نمیترسم ولی از قوم مادری چرا

منم سر دو تا بارداریم....خاله هام یکبار هم حالم و نپرسیدن....با اینکه تهران بودن و از هم فاصله ای نداشتیم...من تک دختر..‌سر بارداری دومم با وجود کرونا ،مامانم باید پیش دختر اولم می موند....چون فقط دخترم با مامانم اوکی بود و من خیالم راحت...یه دونه از خاله هام به روی خودش نیاورد که تنهایی ما باهات بیایم بیمارستان!!!! اما یه دونه عمه ام هر ماه زنگ می زد از مشهد حالم و می پرسید...ماه آخرم زنگ زد که من میام برای زایمانت....البته خاله هامو هم دوست دارم ها....من گذاشتم پای بی خیالی شون....عمه مو هم بسیار دوست دارم...خدا همه شونو برام حفظ کنه.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️

خوب و بد بودن توی ذات آدماس نه نسبت شون با ما 

مادرشوهر خوب داریم 

مادر بد هم داریم 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

ادم خودش عقل داره، بزرگ شه میفهمه مادرش با دلیل یا بی دلیل نفرت داره از خواهرشوهرش یانه.عمه‌های من ک ...

افسانه جالبی بود نشنیده بودم. عمه من دندون نداره پس اون دنیا هم قراره تف تفیم کنه (مثلا بوسم میکنه😂)

🙋🏻‍♂
خواهش میکنم پدر و مادر بدم وجود داره دلیل نمیشه بگیم همه ی پدر و مادرا بدن .فقط سوژه افتاده دست ملت ...

الان ایتجا صحبت از عمه بود نه پدر و مادر

اینکه شما خداروشکر عمه خوبی بودی یا داشتی دلیلی نمیشه بگی گوه خورده کسی گفته عمه بده!

مثل این میمونه من برعکسش رو بگم گوه خورده هرکس گفته عمه خوبه! بتظرت درسته؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!