2777
2789
عنوان

باز بگین عمه ها بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 12009 بازدید | 258 پست

عمه داریم تا عمه 

عمه ی من نمیدونه من کلاس چندمم حتی کنکور دادم یا نه اونوقت خاله ام ینی بدون استثنا هر وقت زنگ میزنه میپرسه چیشد نتایج نیومد اونم اندازه من نگرانه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اما من عمم اگه کوهم برام جابه جا کنه ازش بدم میاد  چون بسیار 2 رو هست خونش شهر ما نیس وقتی که میاد میره به بچه خوهرش سر میزنه اگه وقت کنه میاد پیش من اگه نه که گوئرشو گم میکنه میره 

اصن دلم خونه ازشون

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

عمه ها متاسفانه فقط فحش میخورن با تمام خوبیشون. بنظر من دلیل اینکه عمه ها بد جا افتادن دشمنی مامانا با عمه ها (به عنوان عروس و خواهر شوهر) و قدرت رسانه ای زیاد ماماناس. چون باباها کاری به کار خاله ها ندارن و حرفی پشت سرش نمیزنن😂

🙋🏻‍♂
عمه ها متاسفانه فقط فحش میخورن با تمام خوبیشون. بنظر من دلیل اینکه عمه ها بد جا افتادن دشمنی مامانا ...

خب عمه یه کاری می‌کنه مادره ازش بدش میاد دیگه😆پسرمن بدنیااومدنی خواهر شوهرم یه دعوا راه انداخت،آخرشم بمن گفت بچه ی داداشمه از خونه ی ننه ت نیوردی،هرجور دلم بخواد باهاش رفتار میکنم به تو هم ربطی ندارد😡خدا شاهده پسرخوش خنده ومهربون منو عصبی میکردن آنقدر که مسخره ش میکردن..خب پسرم می‌دونه من ازاین آدم متنفرم😆

خیلی ممنون از ادبتون، ولی خیلیها خیری ندیدن بلکه ضررم دیدن از عمه‌شون

خواهش میکنم 

پدر و مادر بدم وجود داره دلیل نمیشه بگیم همه ی پدر و مادرا بدن .فقط سوژه افتاده دست ملت تا برای مسخره بازی اسم عمه رو بد کنن 

وقتی خانما اینقدر برادرشون رو دوست دارن منطقیه از پاره ی تن داداششون متنفر باشن؟  

بنظر من عمه و خاله و زن دایی و زن عمو و...همه یک عنوانن، به ذات آدم برمیگرده 

اگر خوب باشی  آدما رو جذب میکنی نباشی هم از خودت میرونی...

خیلی از این جک ها و فحش ها به عمه در واقع بخاطر  دعواهای عروس و خواهر شوهری اند که اون برادر زاده بدبختم درگیر کردن...

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه