متوجه شدم پسرم دقیقا روی خط فک یه زائده متحرک داره حالت کیست و چربی دست میزنی جابجا میشه ولی همینجوری ثابته کسی رو دیدین مشابه این مشکل؟
دقیقا این قسمت صورت این خانومه اندازه همین نقطه هستش
بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
داداش من داره روی استخون گونه شه خیلیم بزرگه و برامده
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
داداش من داره روی استخون گونه شه خیلیم بزرگه و برامده
خب دکتر بردید چی گفت؟از داخل دهان مشخصه؟این اصلا داخل دهان نیست و با لمس احساس میشه همینجوری دیده نمیشه
بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
کیست چربی نیست ،غدد لنفاوی هست ،چیز خاصی نیستسرماخوردگی ،عفونت کوچیک آلرژی ،دندون خراب هم باعث بزرگ ...
نه اونو میدونم کجاست غدد لنفاوی نیست بالاتره بین لپ و استخون فک
نه نیست اون نزدیک گلو و گردن میشه این رو لپه تو خود صورت روی استخون فک یکم بالاتر
خب دکتر بردید چی گفت؟از داخل دهان مشخصه؟این اصلا داخل دهان نیست و با لمس احساس میشه همینجوری دیده نم ...
بله الان ۲۰ سالشه وقتی کوچیک بود پیش چنددکتر زیبایی بردن گفتن نمیشه برش داشت چون اون طرف صورتش و لبش کج میشه
اینم زیر پوستشه و اصلا تو قسمت داخلی دهانش نیست
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
بله الان ۲۰ سالشه وقتی کوچیک بود پیش چنددکتر زیبایی بردن گفتن نمیشه برش داشت چون اون طرف صورتش و لبش ...
از تو دهان مشخصه یا نه؟
سلام استارتر شما لپ بچه ات چی شد بری دکتر؟دختر منم داخل لپشه و خیلی نگرانم
ببر نشون بده دکتر گفت همینجوری میمونه اینکه بعدا بزرگ بشه یا از بین بره مشخص نیست