2777
2789
عنوان

چطور چربی شکممو آب کنم دوستان

174 بازدید | 11 پست

الان۲ماهه تو رژیمم ۸کیلو کم کردم.امروز دوستم بعد از چند هفته منو دید با تعجب نگام کرد گفت چکار کردی انقد اندامت خوب شده خلاصه کلی تعریفم کرد گفت اندامت عالی شده فقط یکم شکم داری که اگه آب کنی مانکن میشی، آخه۲تا زایمان داشتم .

پیشنهادتون واسه آب کردن چربی شکم چیه؟

چیزی که واقعا خودتون جواب گرفتید یا اطرافیانتون جواب گرفتن رو بگید ممنون میشم🌹

گن زدن ورزش هوازی 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورزش رو اصلا وقتم آزاد نیس متاسفانه

خب پیاده روی یا تغذیه اصلاح کنید قند رو به حداقل برسونید و غذاهای پروتئینی کم‌چرب میل کنید

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

گن رو من شنیدم اصلا خوب نیس بمرور باعث چسبندگیه روده و دستگاه گوارش میشه چون فشار زیادی به شکم میاره پس سلامتی ت مهم تره 

ولی برا شکم باید غذا های سرد رو حذف کنی چون شکم از بغلم.  برنج و مرغ و ماست و خیار و ... دراز نشست و شنا سوئدی خیلی خوبه . و اینکه خودت اکثر مواقع شکمت رو بده داخل میگن باعث میشه شکم بیشتر رشد نکنه جلو نیاد 

گن رو من شنیدم اصلا خوب نیس بمرور باعث چسبندگیه روده و دستگاه گوارش میشه چون فشار زیادی به شکم میاره ...

البته حذف که نه غذا های سرد رو کم کن و غذاهای گرم رو بیشتر استفاده کن 

تمام این کارارو انجام میدم اما هنوز یکم شکم دارم

گلوریا

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
قرصه؟

اهم

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم