2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی😫😫😭😭😫😫😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 16295 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسید سالیسیلیک و زگیل تناسلی

طبق مطالعات، اسید سالیسیلیک می‌تواند در حذف و از بین بردن زگیل‌های تناسلی مفید باشد. این ماده ابتدا سطح زگیل را از بین می‌برد و در ادامه در پی استفاده مداوم می‌تواند زگیل را از سطح پوست حذف کند. برای درمان زگیل تناسلی معمولا از اسید سالیسیلیک 17 درصد استفاده می‌کنند.

❤ متاهل❤

حدودا چقدر طول کشید که پاک شدن؟ تو اون زمان از رابطه جنسی با کاندوم هم جلوگیری بشه؟

یادم نیس خیلی سال پیش بود شاید س هفته ایناشد .رابطه هم بستگی ب جاش داره اگ اذیتت نمیکنه راحت باشید ولی خب باکاندوم شاید بهترباشه تحریک نشه واینا

❤ متاهل❤

شما میدونید درمانشو؟

نه توپیج دکترا توضیح داده بودن چرا لیزر کافی نیست.. این زگیل ریشه داره تو عمق پوست

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ممنون عزیزم حرفات یکم ارومم کرد اره حتما پیش پزشک پیگیرش میشم ولی خواستم ببینم تجربیات کسی ام بکارم ...

فریز و لیزر نکن الکی پول نده ... کل ناحیه تناسلی ‌و مقعدت رو با دستمال سرکه بزار روش ببین کجاها سفید میشه ... اونا آلوده ست ... سرکه رو بزن تا بره ... دردناکه ولی بزن ... چند روزه سیاه میشه ... اونایی هم که نرفت اسید سالیسیلیک از داروخونه بگیر بزن می‌ره... ولی باز ممکنه بیاد ... اینو ادامه بده ... 

فریز و لیزر نکن الکی پول نده ... کل ناحیه تناسلی ‌و مقعدت رو با دستمال سرکه بزار روش ببین کجاها سفید ...

سلام ببخشید من اینکارو کردم وقتی سرکه سفید گذاشتم هیچجا سفید نشد حتی اون ضایعه ها ک حس میکردم زگیله دوتاس روی باسنم روی اونام گذاشتم ن سوخت نه سفید شد یعنی اوناهم زگیلن یا نه

سلام ببخشید من اینکارو کردم وقتی سرکه سفید گذاشتم هیچجا سفید نشد حتی اون ضایعه ها ک حس میکردم زگیله ...

عه؟ خب باید سفید بشه اگه آلوده باشه ... چند دقیقه موند؟ ده دقیقه یه ربع باید بمونه ..‌ آزمایش دادین؟ شاید اصلا زگیل نیست