2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی😫😫😭😭😫😫😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 16295 بازدید | 43 پست
عه؟ خب باید سفید بشه اگه آلوده باشه ... چند دقیقه موند؟ ده دقیقه یه ربع باید بمونه ..‌ آزمایش دادین؟ ...

نه والا حقیقتش دوتاس یکیش اینوره باسنمه یکیش اونور باسنم اونم تازه متوجه شدم چندروز پیش فکر کردم جوشه با دست فشارش دادم ترکید اماازجاش خیلی خون اومد اما دیروز متوجه شدم ازهمون جا دوباره ی دونه دراومده برا همین حس کردم زگیله فردا وقت دکتر دارم برم ببینم چی میگه خیلی استرس دارم😔

نه والا حقیقتش دوتاس یکیش اینوره باسنمه یکیش اونور باسنم اونم تازه متوجه شدم چندروز پیش فکر کردم جوش ...

زگیل که نمیترکه عزیزم ... توپره ... پس فکر نکنم زگیل باشه خودتو اذیت نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه زگیل های داخل واژن هم میشه سرکه زد؟؟؟

اره ... با سرنگ ۱۰ میل بریز داخل ... ولی یکی دو روز درمیان بریز که نسوزه ... شبها هم یه حبه سیر رو از توش نخ رد کن بزار تو واژنت صبح درش بیار...

من واقعاً از زگیل‌هام خسته شده بودم، مخصوصاً اونایی که رو دستم و کف پام بودن. خیلی چیزا امتحان کرده بودم، ولی یا خیلی دردناک بودن یا اثری نداشتن.

تا اینکه با این محلول گیاهی آشنا شدم... باورتون نمی‌شه، فقط با چند قطره، بدون درد و بدون اینکه اثری بمونه، زگیل‌ها یکی‌یکی خشک شدن و افتادن.

تو کمتر از یه هفته نتیجه‌شو دیدم!

واقعاً خوشحالم که دیگه از شر زگیل‌ها خلاص شدم. پیشنهاد می‌کنم حتماً امتحانش کنید، خیلی مطمئنه!

برای سفارش به این شماره پیام بدین

09367461816