من هیچوقت به طلسم و این چیزا اعتقاد نداشتم.
تا این یه ماه که هر یه روز در میون داره یه بلای آسمانی سرم میاد.
شوهرم یه دعا تو مغازه ش پیدا کرد که مادرش انداخت گردنه زنداییه شوهرم.
ولی با کارایی که مادرشوهرم تو این مدت کرده و شوهرمم با شناختی که از زنداداییه مظلومش داره میگه کار خود مادرشه.
قبل از همه ای این ها هم خواب دیدم که تو خواب یه عقرب منو از خونه انداخت بیرون.
و دو روز بعدش هم مادرشوهرم از خونه بیرونمون کرد.
حالا اون ماجرا گذشت.
تو این یک ماه خونه اجاره کردیم. یه جا اجاره کردیم یارو فسخ کرد دوباره دو هفته آلاخون والاخون بودیم تا یه جا دیگه رو اجاره کردیم. تو این یه ماه هر بار یه بلایی سرمون اومد پدرم تصادف کرد. مادرم تو آسانسور زندونی شد.سرویس چوب سفارش دادیم اونو آماده نکردن مجبور شدیم کامیونو کنسل کنیم.
یخچال خریدیم مشکل داشت و دوباره بردن قرار شده یه هفته بعد بیارن. زنداداشم اپاندیسش ترکید و سه روز بیمارستان بستری بود و هممون درگیر اون طفلک شدیم.
ینی من تو این یک ماه یه روز خوش به خودم ندیدم.
منی که هیچوقت به طلسم و خرافات اعتقاد نداشتم و میگفتم همینکه تلاش کنی و آدم درستکاری باشی موفق میشی و هیچ نیرویی نمیتونه شکستت بده ولی الان واقعا کم اوردم.
نمیدونم اگه اینا همه امتحانه اخه خدا چرا همه رو یهو داره سرم میاره. من با ۲۲ سال سن و این همه روحیه قوی دیگه کم آوردم.
اون طلسمو شوهرم همون روز که پیدا کرده بود زد تو اینترنت که با انداختن تو آب باطل میشه و شوهرمم انداختش تو آب.
ولی آیا ممکنه یه دعای دیگه برامون گرفته باشن؟ یا اون دعا قبلیه هنوز فسخ نشده باشه؟
ینی این مشکلات طبیعیه یا یه چیزی پشتشه؟🥲