2777
2789
عنوان

کادی تولدم🦋

116 بازدید | 20 پست

فردا تولدمه...

الان باید زوق داشته باشم که اخجون فردا بابام  و مامانم واسم یه چیزی میگیرن به عنوان کادو 

ولی تاحالا این حسو تجربه نکردم😅

فردا هم از کادو خبری نیست 

همش میگم خب فردا مثلا تولدمه...باید یه تفاوتی با بقیه روزا داشته باشه...بعد میبینم مثل بقیه روزاست...هیچ تفاوتی نداره 

فقط ۴ تا تولدت مبارک میشنوم 

من روز دخترم کادو نگرفتم حتی 

یه سریا تا یه مناسبتی میشه چقدر زوق دارن که اخجون هدیه میگیریم 

من ولی همیشه میدونم هیچ خبری نیست

حتی کیکم قرار نیست بگیریم که بگم یه شمعی فوت میکنم یه کیکی ام میخوریم

تصمیم گرفتم خودم به خودم کادو بدم 

فردا رکورد ساعت مطالعه و تست رو بزنم به عنوان هدیه به خودم🥲🥲🥲🥲

البته من از اونایی نیستم که شرایطو درک نکنم،میدونم فعلا اوضاع خوب نیست و درخواست هدیه نمیکنم 

ولی خب....بگذریم

دلم گرفت گفتم بیام درد دل کنم..

شما ها واسه تولدتون چی گرفتین؟

اینارم با گریه نوشتم 😅😭

حق با شماست= جوابتو نمیدم تا در اعماق جهالتت بسوزی....یه وقتایی ام باید شعور و شخصیت و گذاشت کنار و با بقیه مثل خودشون رفتار کرد، کوچه خیابونی بزرگ شده و بی ادبانه!!

چقد امشب تولد داریم تو سایت😅 تولدت مبارك عزیزم🤍✨

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

چقد امشب تولد داریم تو سایت😅 تولدت مبارك عزیزم🤍✨

ممنونم💕

خودم۳ تا همزاد دارم تو سایت😅 

حق با شماست= جوابتو نمیدم تا در اعماق جهالتت بسوزی....یه وقتایی ام باید شعور و شخصیت و گذاشت کنار و با بقیه مثل خودشون رفتار کرد، کوچه خیابونی بزرگ شده و بی ادبانه!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی منم روز تولدم فقط ی نفر بهم تبریک میگفت ک اونن دیگه ندارمش. حس بدیه درکت نیکنم فقط نمیدونم امسال بدون اون چکار کنم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
هعی منم روز تولدم فقط ی نفر بهم تبریک میگفت ک اونن دیگه ندارمش. حس بدیه درکت نیکنم فقط نمیدونم امسال ...

🥲🥲🥲

مامان من یه چیزی بهم کادو داد که حالمو بگیره و روز عنم تکمیل بشه وسط تولد نشستم گریه کردم مامانم میگ ...

عه چرا😅🥲

عزیزم ایشالله یه رشته خوب قبول میشی،یه ازدواج خوب میکنی و هر سال بهترین کادو و تولد برات میگیرن ،چون ...

مممنونم خدا از دهنت بشنوه💕😘

هعی منم روز تولدم فقط ی نفر بهم تبریک میگفت ک اونن دیگه ندارمش. حس بدیه درکت نیکنم فقط نمیدونم امسال ...

ولی خب پیشاپیش تولدت مبارک قشنگم روز تولدت روز توعه اون روز و خوش بگذرون برای خودت و تنهایی واقعا لذت بخشه:)

میو😽
مامان بابای منم تاحالا هیچی کادو و تولد نگرفتن واسه من تازه شوهرمم ۳ ساله نتونسته بگیره پیشم نبوده ت ...

ادم یه حس عجیب پیدا میکنه 

یه خلا درون ادم به وجود میاد انگار 

تولدت مبارک 😘بفرما اینم کیک و کادو 🎂🎁

ممنون😘💕

ای بابا زحمت شد😅😅