2777
2789
عنوان

کادی تولدم🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 20 پست
چمیدونم اخلاقشه فیلمای تولدمو اصلا نگاه نمیکنم چون همش بغض کردم و چشام خیسه

خدایا 😅😅

حق با شماست= جوابتو نمیدم تا در اعماق جهالتت بسوزی....یه وقتایی ام باید شعور و شخصیت و گذاشت کنار و با بقیه مثل خودشون رفتار کرد، کوچه خیابونی بزرگ شده و بی ادبانه!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خب پیشاپیش تولدت مبارک قشنگم روز تولدت روز توعه اون روز و خوش بگذرون برای خودت و تنهایی واقعا لذ ...

بعضی چیزها تنهایی لذتی نداره ، خصوصا ک تولد اون عزیزمم یه ماه بعدشه. نمیشه فراموشش کرد

با ذوق کیک میپختم ولی خب خدا نخواست شاد باشم.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نخنددد😂

ببخشید 😅

یاد مامان خودم افتادم...فقط سلیقه خودش مهمه،به من میگه تو کاری نداشته باش،هر مدلی بخوام برات مانتو میگیرم 😂😂😂

حق با شماست= جوابتو نمیدم تا در اعماق جهالتت بسوزی....یه وقتایی ام باید شعور و شخصیت و گذاشت کنار و با بقیه مثل خودشون رفتار کرد، کوچه خیابونی بزرگ شده و بی ادبانه!!

بعضی چیزها تنهایی لذتی نداره ، خصوصا ک تولد اون عزیزمم یه ماه بعدشه. نمیشه فراموشش کردبا ذوق کیک میپ ...

دورت بگردم عزیزم درک میکنم خیلیامون روز تولد خودمون و روز تولد کسایی که پیشمون نیستن ولی تو قلبمونن اذیت میشیم

میو😽