mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 عنوان چجوری هم کنکور بدم هم رژیم بگیرم 213 بازدید | 8 پست خیلی سخته موقع درس خوندن همش چیزای شیرین میخورم چجوری رعایت کنم اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 1403/05/25 | 21:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 هم درس بخون هم غذا نخور😐 نمیشه با گشنگی هیچی تو مغزم نمیره اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
lazy_girlll عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 5510 نمیشه من نمیتونم واقعا ی سوختی ب مفثغزم نرسه اصن نمیکشم
خانم_مهربون۳ عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 2344 من رژیمو ول کردم گفتم سال بعدم میشه گرفت ولی کنکور رو همیشه نمیشه شرکت کردوزنم از ۷۰شد۹۰الان کنکور دادم و دارم لاغر میکنمتوی خونه موندن به اندازه کافی سخته رژیمم بگیری دایم ناامید و خسته میشی من چند بار گرفتن ولش کردم توی درسم داشت تاثیر بد میذاشت لطفا لایک نکنید
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 نمیشه من نمیتونم واقعا ی سوختی ب مفثغزم نرسه اصن نمیکشم منم اصلا نمیتونم اگه گشنم نباشه هیچی نمیره تو مخم اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
lazy_girlll عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 5510 منم اصلا نمیتونم اگه گشنم نباشه هیچی نمیره تو مخم منم خ چاق شدم واقعا اما کاریش نمیشه کرد
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 من رژیمو ول کردم گفتم سال بعدم میشه گرفت ولی کنکور رو همیشه نمیشه شرکت کردوزنم از ۷۰شد۹۰الان کنکور د ... آره منم اینطوریم منم ۹۰کیلو شدم دیگه قبلا۵۲ بودم واقعا هر روز دارم چاقتر میشم اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
mohana_mm مدیر استارتر عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 منم خ چاق شدم واقعا اما کاریش نمیشه کرد آره واقعا کاش راهی بود اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید