2777
2789
عنوان

عمل بینی خواهشا جواب بدین

3597 بازدید | 16 پست

سلام خواهشا جوابم بدین فرصت ندارم دکتر حمیدرضا مفرد برای عمل بینی کارش چطوره خودتون یا اطرافیان رفتید پیشش از لحاظ تنفس و فرم بینی راضی هستند؟ دکتر بهرام بادامچی و دکتر احمدرضا مدیر درتهران و دکتر بنایی تو زاهدان بین این چهار تا دکتر کدو کارش بهتر و باتجربه تر و ناراضی کمتری داره تمنا می کنم جوابم بدین چند بار گفتم اما جوابم ندادین خیلی خیلی واجبه و فوری

من چند روزه عمل کردم خودم کارای دکتر شفیعی تهران، خوانساری نیا تهران، طالع شیراز، مرادیان شیراز اینارو پسندیدم

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم
من چند روزه عمل کردم خودم کارای دکتر شفیعی تهران، خوانساری نیا تهران، طالع شیراز، مرادیان شیراز اینا ...

سلام مبارکه عزیزم ان شاءالله به سلامتی  از نتیحه راضی هستید شما پیش کی عمل کردین هزینش چقدر شد طبیعی یا نیمه فانتزی راضی هستید مشکل تنفس ندارید چجوری دکتر برای عمل انتخاب گردید حضوری رفتید با بیماران صحبت کردید؟ دکتر شفیعی اسم کوچکش چیه من چکار کنم گیج شدم پیش کی برم همه  دکترا تو اینستا کارهای خوبشون میذارن من کرمانم سختمه برم تهران مطب گردی فقط هم شهریور میتونم عمل کنم درباره دکترهایی گفتم اطلاعی ندارین چجوری هستند؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ایشاا یه دکتر خوب براتون جور شه من اینایی که گفتید رو نمی‌شناسم ولی خودم ۵روزه عمل کردم پ ...

سلام عزیزم ممنون ان شاءالله به سلامتی مبارک باشه بینیتون گوشتی بود یا استخوانی ـ دکتر رو چجوری انتخاب کردبد از لحاظ تنفس و نتیجه کار راضی هستید هزینه عمل چقدر شد

من دقیقا یک ماه هست عمل کردم خدا رو شکر خیلی راضی هستم البته اصفهان عمل کردم 

اول از همه بگم که روش دکتر من روش پیزوسرجری بود که بدون تامپون و درد و کبودیه منم چون از تامپون میترسیدم انتخابش کردم واقعا هم هیییچ اذیتی نشدم 

برای انتخاب هم تو اینستا و سایت های نوبت گرفتن نظرات رو خوندم و کلا هم خیلی وسواسی نیستم به نظرم اینجوری نتیجه هم بهتر میشه همیشه 

و رفتم نوبت مشاوره حضوری و اونجا هم کسایی که اومده بودن رو دیدم 

در کل خیلی سخت نگیر و در مورد روش پیزوسرجری تحقیق کن یکم گرون تر هست ولی ارزش داره و اینکه خیلی مراقب باش مخصوصا جاهایی که ارزونه گول نخوری اونوقت مجبوری ترمیم کنی که همون میشه هزینش

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

من دقیقا یک ماه هست عمل کردم خدا رو شکر خیلی راضی هستم البته اصفهان عمل کردم اول از همه بگم که روش د ...

سلام خدا رو شکر راضی هستید مبارکه گلم دکترتون کیه برای شهریور به من نوبت میده هزینه عمل چقدر شد؟ با بیهوشی عمل کردن یا بی حسی؟ تنفس مشکلی ندارین؟

سلام عزیزم ممنون ان شاءالله به سلامتی مبارک باشه بینیتون گوشتی بود یا استخوانی ـ دکتر رو چجوری انتخا ...

خیلی ممنون فدات

گوشتی بود اما قابل عمل چون دکترم هر کسی رو قبول نمیکنه اگه بدونه نتیجه کار بد میشه دست نمیزنه

چند سال پیجش رو دنبال میکردم

دیگه عکس فرستادم نوبت مشاوره داد حضوری که رفتم دوتا خانم اومده بودن بعد سه ماه ویزیت شن اونارو هم دیدم خدارو شکر خوب بودن ازشون پرسیدم راضی بودن منم نوبتمو فیکس کردم

واسه خود دکتر ۶۸واریز کردم

بیمارستان ۱۵۰۰

سی تی اسکن ۱۵۰۰

آزمایش ۱۵۰۰

فتوگرافی ۶۰۰

دارو هاش۴۰۰

الآنم دارو نوشته برای ترمیم جای بخیه و... هنوز نگرفتم ولی تو اینترنت سرچ کردم فقط کرم ترمیم کننده ای که نوشته۹۵۰تومن بود🥴🥴🥴

اینا بدون هزینه رفت و آمد 

سلام عزیزم ممنون ان شاءالله به سلامتی مبارک باشه بینیتون گوشتی بود یا استخوانی ـ دکتر رو چجوری انتخا ...

واسه نتیجه که فعلا زوده چون هنوز آتل رو هم برداشتم شنبه برمی‌داریم

اما تنفس خداروشکر فعلا که خوبم 

ایشالله که بعداً هم خوب باشه

سلام خدا رو شکر راضی هستید مبارکه گلم دکترتون کیه برای شهریور به من نوبت میده هزینه عمل چقدر شد؟ با ...

اگه برات مشکل نباشه بیای اصفهان که عالیه واقعا میگم نتیجه عمل من که خیلی خوب شده 

عمل با بیهوشی بود اصلا به بی حسی حتی فکر نکن هزینه عمل ۷۹ تومن بود که با چک و وام هم قبول میکنن من خودم نصفش رو نقد دادم باقی چک 

دکترم سجاد آرمان فر بزن سرچ کن خیلی ها راضی بودن پیج اینستا هم که داره میتونی ببینی 

در کل من خودم تو این یک ماه در حد یک آمپول زدن هم اذیت نشدم و کلا هم پیش همین یک دکتر برا مشاوره رفتم خدا رو شکر 

نوبت دهی هم سریع هست البته تابستون کلا شلوغ تره ولی فکر کنم زود نوبت بده 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

اگه برات مشکل نباشه بیای اصفهان که عالیه واقعا میگم نتیجه عمل من که خیلی خوب شده عمل با بیهوشی بود ا ...

و اینکه اصلا از نظر تنفس مشکل نداشتم چون من همش احساس نفس تنگی دارم همیشه 

و اینکه تامپون نمیزاره واقعا خوبه اون حس درآوردن تامپون خیلی بده 

و اینم بگم که من و بقیه که پیش دکترم عمل کرده بودیم بعد عمل خیلی حالمون خوب بود که خود پرستار ها هم میگفتن بقیه دکترا مریضاشون خیلی اذیت میشن

و اینکه اصلا از نظر تنفس مشکل نداشتم چون من همش احساس نفس تنگی دارم همیشه و اینکه تامپون نمیزاره واق ...

عزیزم امضات😍

ایشالله به زودی زود بارداری یه نی نی سالم و صالح خدا بهت ببخشه 🤲❤️

البته تا۶ ماه بعد از عمل باردار نشی بهتره😅

عزیزم امضات😍ایشالله به زودی زود بارداری یه نی نی سالم و صالح خدا بهت ببخشه 🤲❤️البته تا۶ ماه بعد از ...

انشالله خدا به همه بده 

آره دکترم که گفت تا یک سال و من هم بیشتر به خاطر اینکه خیلی درگیر بچه شده بودم عمل کردم یکم فاصله بگیرم از فکرش تا انشالله هر وقت خدا خواست بده

خیلی ممنون فداتگوشتی بود اما قابل عمل چون دکترم هر کسی رو قبول نمیکنه اگه بدونه نتیجه کار بد میشه دس ...

یا خدا چقدر هزینه ها رفته بالا خواهشا دعام کنید به سلامتی و موفقیت عمل کنم ۹ ساله میخوام عمل کنم همش ذهنم درگیره شب ها نفس نمیتونم بکشم از راه بینی  هزینه ها هم سال به سال گرون تر میشه