2777
2789
عنوان

عمل بینی خواهشا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3597 بازدید | 16 پست
یا خدا چقدر هزینه ها رفته بالا خواهشا دعام کنید به سلامتی و موفقیت عمل کنم ۹ ساله میخوام عمل کنم همش ...

ایشالله به سلامتی عزیزم منم نزدیک ۸سال انتظار کشیدم

اما من مشکل تنفسی نداشتم فقط برای زیبایی دوست داشتم عمل کنم

سلام مبارکه عزیزم ان شاءالله به سلامتی از نتیحه راضی هستید شما پیش کی عمل کردین هزینش چقدر شد طبیعی ...

عزمزم من خودمم جنوبم سختم بود برم ته آن رفتم شیراز عمل کردم پیش دکتر مسیح طالع، چون بینی من گوشتی و سخت بود هر دکتری قبولم نمیکرد، شیراز رفتم حدودا چهار روز موندم خونه اقوام هر روز میرفتم تو مطب ها می‌نشستم نمونه کاردهارو از نزدیک میدیدم کسایی که میومدن ازشون سوال می‌پرسیدم و عکس قبلشونو میخواستم، تا روز آخر رفتم مطب دکتر طالع و از نمونه کاراشون خیلی خوشم اومد و به نظرم اون توانایی رو داشتن که بتونن بینی منو نسبت به بقیه بهتر عمل کنن، البته فعلا شش روزه و پر از ورم نمیتونم نظری بدم، طبیعی عمل کردم هزینه دکتر ۴۶ و بیمارستان ۱۶ تومن گرفتن یه خورده هزینه هم داره برای دارو و لباس و عکس.

دکتر احسان شفیعی تهران هستن که کاراشونو من تو پیج دیدم نمیدونم از نزدیک هم همینقدر خوبه یا نه ولی به نظرم حتما وقت بذار برو از نزدیک ببین، خیلی از شهرا دکترای خوب دارن اگه سختته نمیخواد حتما بری تهران

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB