2777
2789
عنوان

اشتباه کردم پسره رو فالو کردمم

138 بازدید | 7 پست

اول خودش اومد فالوم کرد پرستاره بعدش من درخواست دادم الان ۲ساعته قبول نکرده همین الکی فالو کردم چون فامیله نکنه درخواستمو رد کنه 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

دو ساعت که طوری نیست شاید اصن نیومده اینستا که ببینه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو ساعت که طوری نیست شاید اصن نیومده اینستا که ببینه

ای بابا اول خودش گفت فالوم کن 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

حالا مگه کیه ب جهنم که فالوت نکنه

رو مخه خوب بود ۱۰۰ساا سیاه فالوش نمیکردم خودش اومد گفت فالوم کن منم میدونم بیکاره صبح تا شب تو گوشی 

اشکال نداره من خودم تا چندروزه شده درخواستامو تایید نکردم صبرکن

کیه براش صبر کنم 😂😂بیخیال