2777
2789

اهمال فرزندم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه حالا بابا حالا راهکار بده

راهکارش 

قانون ۵ دقه 

باخودت بگو من فقط ۵ دقه میخونم و بس بعد ۵ دقه بخودت میای میبینی ساعت شده

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اول اینکه سعی کن برنامه ریزی کنی برای هرکار کوچیکت

سعی کن به برنامه هات پایبند باشی

برای برنامه ریزی هم لازم نیست فضایی برخورد کنی

مثلا وقتی داری شروع میکنی یهو نیا با سیزده ساعت درس شروع کن

از یک ساعت شروع کن به مرور بیشترش کن 

اگر برنامه ات رو انجام نمیدی هیچ کار دیگه ای هم حق نداری بکنی 

مثلا یا درس میخونی یا میشینی در و دیوار رو نگاه میکنی

گوشی بازی و تلویزیون و اینجور چیزا نه!!!

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

باشه حالامن بحثم این نیست

برو پانسیون یا کتابخونه خیلی راحت تر میتونی اصلاح کنی روند درس خوندنت رو ... واقعا پانسیون مطالعاتی عالیه من که در روز ۴ ساعتم پیوسته و خوب نمی‌تونستم درس بخونم اونجا ۱۰ ۱۱ ساعت خوب و با کیفیت میخوندم

و ترجیحا اونجا با هیچکی دوست نشو و با هیچکی حرف نزن اصلا به بقیه توجه نکن اینجوری تمرکزت بالاتره ذهنت درگیرشون نمیشه

اگه نمیتونی این کارا رو بکن

گوشیت رو حتما حتما باید بذاری کنار مثلا میتونی تحویل یکی بدی و بهش بگی قایمش کنه مثلا من میدادم مامانم دیگه هم نمیتونستم ازش بگیرم 

شب تا شب میتونی بگیری در حد نیم ساعت چک کنی

برنامه درسی مناسب داشته باش و حتما خودت رو موظف بدون که انجامش بدی

خیلی برنامه فشرده نباشه و تایم های جبرانی هم داشته باش که استرست کمتر شه

یه کاری که خیلی مفیده اینه که با کرنومتر درس بخونی

من اینجوری بود هروقت تمرکزم کافی نبود مثلا میگفتم اوکی من باید ۳۰ تا صفحه رو بخونم بسته به اون درس اون مبحث و اینا مثلا میگفتم خب هر صفحه ۳ دقیقه وقت میذارم یعنی تو اون سه دقیقه باید تمام ذهنم رو میذاشتم تا تموم شه اون صفحه و اینطوری خیلی باکیفیت و سریع درس می‌خوندم اگه جایی وقت کم میاوردم هم یکم وقت اضافه به خودم میدادم

یا در مورد تست هم همینطور حتی تست های آموزشی هم یه محدوده زمانی در نظر می‌گرفتم که خیلی کند پیش نرم

یه چیز دیگه هم هست که موظف کنی خودت رو هر شب گزارش کارت رو به یه نفر بدی

فعلا این نکات به ذهنم رسید

برو پانسیون یا کتابخونه خیلی راحت تر میتونی اصلاح کنی روند درس خوندنت رو ... واقعا پانسیون مطالعاتی ...

مرسی واقعا بدردم خورد از فردا گوشیو میدم مامانم نگه داره

مشاور دارم برنامه ریزی دقیق و قشنگ بهم میده مرسی

مرسی واقعا بدردم خورد از فردا گوشیو میدم مامانم نگه دارهمشاور دارم برنامه ریزی دقیق و قشنگ بهم میده ...

قربونت عزیزم هر زمانی سوالی داشتی میتونی تگم کنی بهت جواب میدم❤️

خب اینطور که خیلیم عالی هست فقط موظف بدون خودت رو که هر طور شده باید اون برنامه رو اجرا کنی 

فقط تصور کن اون روزی که احساس حسرت و پشیمونی بابت تلاش نکردن داری و اینطوری به خودت انگیزه بیشتر بده