2777
2789
عنوان

خواهرم شوهرم رو پرو میکنه

148 بازدید | 5 پست

دیروز خاهرم اومده از صبح بهش رسیدم نهار میوه کیک درست کردم بعد ک شوهرم اومد میخاست بره بهش گفتم میمونی شام برگشت بهم بی احترامی میکنه جلو شوهرم میگه غلط نکن بابا از دیروز شوهرم حاضر جواب شده رو من هر چی ام تو خونه بگیم خاهرم جلو شوهرم میگه حق با فلانیه😑جلو شوهرم خیت میکنه منو

چند سالشه خواهرت؟

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از من بزرگتره

خب عزیزم وقتی با خواهرت تنهایی بگو داری میانه من و شوهرم رو خراب میکنی ایمه اینجوری میخوای ادامه بدی نیا خونم

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️