2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی سال ازت بزرگترم منم لاغرم شاید بی حوصله باشم ولی ن دیگه گشادی اخه دلیلش چی میتونه باشه

اصلا دلم نمیخواد هیچکاری کنم. ن بیرون میرم ن تفریح میکنم ن تلاش میکنم حتی حوصله گوشیم ندارم. فقط میخوابم و عذاب وجدان دارم هیچ پیشرفتیم نمیکنم نمیدونم دیگ چیکارکنم

کاش منم میدونستم دردم چیه

عین جنازه‌ام پای گوشی اصلا از زندگی لذتی نمیبرم دیگه نمیدونم چی میخوام فقط یه باشگاه میرم همین 

بیرون اجازه ندارم برم دانشگاهم نمیرم امسالم قبول نمیشم 

حوصله درس خوندنم ندارم ته ورزشم با این سنم هیچی نیست

چرا زندگی انقدر مزخرفه منم خسته شدم واقعا

کاش منم میدونستم دردم چیهعین جنازه‌ام پای گوشی اصلا از زندگی لذتی نمیبرم دیگه نمیدونم چی میخوام فقط ...

واقعا بدترین چیزه‌. میفهمم. میری دوازدهم؟ رشتت چیه

واقعا بدترین چیزه‌. میفهمم. میری دوازدهم؟ رشتت چیه

نه کاش سنم پایین تر بود چند روز پیش ۲۱ سالم شد

همش میگفتن زمان بگذره درست میشه میگذره هیچیم درست نمیشه من گوشه گیر تر و زندگیم تخمی تر و بی معنی تر میشه

نه کاش سنم پایین تر بود چند روز پیش ۲۱ سالم شدهمش میگفتن زمان بگذره درست میشه میگذره هیچیم درست نمیش ...

منم واقعا نمیدونم راه حلش چیه از حرفای انگیزشی و مشاور و تراپیست خستم

منم واقعا نمیدونم راه حلش چیه از حرفای انگیزشی و مشاور و تراپیست خستم

مشاور ابنا که نرفتم شرایطم ندارم برم

حرفای عنگیزشیم یه مشت چرتن

متاسقانه دنیا ناعادلانست و آدمای دورت خیلیی رو شخصیتت و حال زندگیت تاثیر دارن که یه سریاشونم خودت انتخاب نمیکنی 

به این این سن رسیدم و هیچ دستاورد خاصی ندارم در صورتی که دوستام حداقل به یه خواستشون رسیدن

اینجوریم نیست همه جاها من کم کاری کرده باشم انگار کلا دنیا با من سر لج داره واقعا دیگه خسته شدم اگه بگم هیچی حالمو خوب نمیکنه دروغ نگفتم به معنای واقعی حالم بده

کاش از پدر و مادر حداقل شانس میاوردم ولی هیچی به هیچی