caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 عنوان بنظرتون من کی استاد میشم 209 بازدید | 18 پست سلامحرفه ی مورد علاقهسخت دارم تمرین میکنمبنظرتون کی استاد میشم؟ هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم 1403/05/25 | 16:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13693 درچه رشته ای بزرگوار:) ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 درچه رشته ای بزرگوار:) هنریه هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
ننهسیس عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 8482 موقعی ک مغزت پر از داده در مورد اون حرفه بشه یروز جنازمو رو دوشتون میزارم
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13693 هنریه بعد از به پایان رسوندن دوره و اخذ مدرک. ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 موقعی ک مغزت پر از داده در مورد اون حرفه بشه تموم فکر و ذهنم خودشه هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
ey_babaa عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 15094 درچه رشته ای بزرگوار:) هر چی شما بگی درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 تجربه زیاد و تلاش بسیار زیر نظر ی استاد خوب دارم دوره میبینم هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13693 هر چی شما بگی عه شمایی😅 ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
ننهسیس عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 8482 تموم فکر و ذهنم خودشه باس دوره های مختلف ببینی زبرنظر اساتید مختلف باشی یادمه هم اتاقیم برا اینک قابلگی رو یاد بگیره از این شهر ب اون شهر چ مسیرهایی ک نرفته بود بزور میرف میگشت ینفرو پیدا کنه از تجربیاتش استفاده کنه یروز جنازمو رو دوشتون میزارم
ey_babaa عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 15094 عه شمایی😅 من کی ام🥲😂 درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13693 من کی ام🥲😂 کاربری که ایسگای همه رو یه دور گرفته😅🥲 ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
ey_babaa عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 15094 کاربری که ایسگای همه رو یه دور گرفته😅🥲 چرااااا😯 درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن