2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا پسر دوستمون که گل و بلبله    هی یک میلیارد میفرسته باباش جمع میکنه مغازه و خونه های مختلف تو تهران میخره   اینبار هم سه طبقه زدن  

کارش هم مهندسه یه قسمت از کارخونس 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

اره منم چندتا از فامیلامون رفتن خوشابحالشوون

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

از اطرافیانم هر کی مهاجرت کرده خودشون پولدار بودن با اونا کاری نداریم 

اما ادمای معمولی که میرن درامد هم دارن دخلشون به خرجشون میخوره اما لاکچری نیستن‌ دیگه باید اونور هم کار کرد مهم اینه که ۸۰ درصد مسائلی که توی ایران هست اونجا نیست

اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید.

دو سه سال اول سختی میکشن ولی بعدش راحتن

اگه کسی مهارت داشته باشه خارج براش خیلی خوبه، یه کارگر با درامد یه روزش برای یکماه خرید گوشت و مرغ و همه چی انجام میده ، حقوق ده روزشم برای اجاره خونه میده، بقیشو میشه پس انداز کرد

اگه خیلی کنجکاوی برو یوتیوب خیلیا کانال زدن و از زندگیشون میگن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

من ساکن اتریش هستم، سلک زندگی فرق میکنه رفاه بالاست مردم کار میکنن و وقتی میرن خونه تایمشون رو با خانواده تو کافه ها رستوران ها و کنار رودخونه و ... میگذرونن. همه بلا استثنا یه سری استاندارد ها رو دارن مثلا در رابطه با سفر حتما سالی دو سه هفته مسافرت اجباری دا ن مثلا من برای تابستون گفتم نمیرم جایی ۱۱ روز مرخصی اجباری دادن بعلاوه یه ماه حقوق که بهش میگن پاداش سفر یه همچین چیزی و گفتن باید بری

Belle سابق

عالی. دو سه سال اول سخته. بعد یهو پیشرفت میکنن. دوست من آلمانه. بعد پنج سال، میگفت میخوایم خونه بخریم با وام بانکی. حالا فقط هنوز بلو کارت هم دارن. دنبال یه منطقه مناسبه. خواهرشوهرا هم که نگم. توپ. اون یکی دوستم آمریکاست. استاد دانشگاه شد بعد درسش. الان هم بعد دوازده سال از مهاجرتش یه خونه خریده، ماشین هم که داشت، خونه خیلیییی بزرگ و خوبه. خداروشکر خلاصه

تنها چیزی که میشه گفت بهتر از اینجا هست قانونمندی بیشتر مردم و ثبات بیشتر اقتصادیه . ولی به لحاظ جوانب دیگه زندگی اونایی که اطراف من بودن و عادی مهاجرت کردن الان هم اونجا یه زندگی عادی دارن که تازه از خیلی جهات احساسی مشکل داره بنابراین اصلا حسرت نمیخورم . چون احساسات ادم هست که زندگی رو میسازن وگرنه مشکلات همه جا هست و اسمون همین رنکه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚