2777
2789
عنوان

چگونه با ادب باشم ❓😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 62 پست
نه نمیشه میشه عقده بعدا گند میزنم 😂🫶

پس مودبانه بشور پهنشون کن خنک میشی 😂 لزوما برای خنک شدن فحش لازم نیست باید تمرین کنی جملات جایگزین استفاده کنی و در مواردی هم سکوت معنادار داشته باشی سخته ولی به مرور درست میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول باید قبول کنی ادم یه شبه نمیتونه با ادب بشه باید تمرینای کوچیکی رو مدام تکرار کنی یه دفتر بردار ...

نه حرفام تو توهین و فش نیس ولی یه جوری آره بعضا زننده ای یعنی حقیقت و میگمااا که بطرفم بر میخوره در صورتی که خیلیا از راهش اینو میگن که بهش بر نخوره اصلاح کنه منم هدفم همینه که اصلاح کنه ولی بد حرف میزنم انگار اصلنم اجتماعی نیستم از جمع بدم میاد میدونم زمان میخواد ولی می‌خوام خودمو درست کنم چیکار کنم ؟؟من هم در روابط اجتماعی و هم حرف زدن و ... کلا آدم با شخصی شم اینم بگم من بی ادب نیستم ولی نمی‌دونم چجوری عنوان کنم یا در موقع حرف زدن هول میشم مثلا مصاحبه کاری و کند میزنم دستام میلرزه

منم به شدت رکم 

ولی یه چیزایی میگم حتما گوش بده 

قبلا همش با خودم میگفتم اگه من جوابشو ندم فکر میکنه جوابی نداشتم 

یا خفه میشم 

نمیتونم تحمل کنم و...

یکم که گذشت دیدم چقدر راحتترم الان 

تا وقتی یکی ازت نظری نخواسته نظر نده 

مثلا یکی یه لباس جدید گرف اگه خوشت اومد بگو بهش 

ولی خوشت نیومد تو دلت نگه دار هر وقت پرسید بگو تو قراره بپوشی مهم اینه خودت خوشت بیاد 

همیشه با لبخند حرف بزن اخم نکن حتی اگه با کسی بحث میکنی

با خودت صبور بودنو تمرین کن 

اگه مثلا یه بچه ای سرو صدا میکنه و اعصابت خورد میشه بهش اخم نکن نگو فلانی ساکت و... نفس عمیق بکش 

برو هوای ازاد با خودتم بگو بچه من نیس به منم مربوط نیس خودش خانواده داره 

کم کم عادت میکنی 

گاهی خودتو بزن به نشنیدن 

اگه کسی اومد گف فلانی پشت سرت اینو گف سریع عصبانی نشو 

نرو پیش اون ادم که پشت سرت حرف زده 

به اینی که حرف اورده بگو باشه و تمام 

دیگه برات خبر نمیاره ذهنتم آروم میشه 

پس مودبانه بشور پهنشون کن خنک میشی 😂 لزوما برای خنک شدن فحش لازم نیست باید تمرین کنی جملات جایگزین ...

منم همینو می‌خوام 🥲و آدم بد جنسی نیستم خیلیم احساسات چی هستم ولی چی میگن سیاست ندارم که 

نه حرفام تو توهین و فش نیس ولی یه جوری آره بعضا زننده ای یعنی حقیقت و میگمااا که بطرفم بر میخوره در ...

خب از اول بگو اخر حرفتو 

یه کانالی دارم 

یه خانمه حرف میزنه 

تقریبا همسن و سال ماس ولی خیلی پخته و عالی متولد ۷۹

هم پیج اینستا داره هم تلگرام 

فن بیان رو یاد میده 

اصن عالی 

مثلا اموزش جواب دادن مودبانه و.. میده 

منم به شدت رکم ولی یه چیزایی میگم حتما گوش بده قبلا همش با خودم میگفتم اگه من جوابشو ندم فکر میکنه ج ...

وای آره یکی تو محل مارمه همش خبر میاره همش تحمل میکنم ولی انگار نه انگار همش همینه کلافم کرده بخاطر خرفای همون پیروز دعوا کردم با یکی اونم خودشو عقب کشید 😓💔

منمممم 

همش دعوام میشه خسته شدم 

اونروز تو ی گروه دعوام شد با ادمین   کلیم حالم بد بود بعدش داشتم دق میکردم 

مامانم میگفت ت ک جنبه نداری دعوا نکن     

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️