2777
2789
عنوان

چگونه با ادب باشم ❓😥

1283 بازدید | 62 پست

من هر کی هر چیزی میگه نمیتونم محترمانه جوابشو بدم خیلیم زود بهم بر میخوره یا هم بی مورد بعضا بی احترامی میکنم میشه راهکار بدین 😢🫶جلو زبونمو بگیرم دختر با ادبی باشم بعضاً خیلی بد حرف میزنم دست خودم نیست چجوری کنترل کنم من اگه بخوام کنترل کنم میشم آدم گوشه گیری که همه با این شخصیت مم مشکل دارن از نظر من یا سکوت یا گند زدن  آهههه😓❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی گفتن اول یه پنج ثانیه سکوت کن و با خودت تکرار کن اروم باش، بعد درست جواب میدیبه من این جواب داد ...

ممنونم سعی مو میکنم ولی عقده ای میشم خودم می‌دونم تو دلم میمونه بعدا خرابش میکنم 

وای یکی از دخترا هست اطراف ما دور از جون شما تو حرف زدن فوق العاده گستاخ و بی ادب هست اصلا حرمت احت ...

نه عزیزم من در این حد نیستم 😂فقط یکم رکم و نمی‌دونم چی بگم 😂 

اول باید قبول کنی ادم یه شبه نمیتونه با ادب بشه 

باید تمرینای کوچیکی رو مدام تکرار کنی 

یه دفتر بردار هرروز مکالمه ات با ادمای مختلف که زننده بوده بنویس و خودت فهمیدی که باید اصلاح بشه 

اگه توی حرفات فحش میدی یا بددهنی میکنی یا از کلماتی استفاده میکنی که زننده اس اونارو یادداشت کن 

بعدا هرروز به خودت بگو من این کلمه هارو امروز تو حرفام استفاده نمیکنم حتیییی به شوخی و حرف زدن با دوست صمیمی 

اگه کسی ازت سوالی پرسید یا حرفی زد که عصبانی شدی حتما یه نفس عمیق بکش بعد فکر کن و جواب بده 

همش منتظر نباش که حرفش تموم شه تا تو فوری جواب بدی 

این نفس عمیق و مکث خیلی مهمه هم باعث میشه اگه از حرفش عصبانی شدی اروم تر بشی 

هم یه جواب درست وبا فکری بدی 

وای کاش یکم زبون و خصلت تورو من داشتم🥲همش هرکی بهم بی احترامی میکنه نمیتونم جوابشو باابی احترامی بدم یا سکوت میکنم و توی دلم میگم از بی شخصیتیشه یا کلا جوابم بدم بی احترامی‌نمیکنم یعنی سعی میکنم‌زود قضیه بسته بشه بحث نمیکنم خیییلی بی زبووونم🥲

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡