الان حدودا ۲ماهه که تو رژیمم تا حالا۸کیلو کم کردم همه میگن الان اندامت خوبه اما خودم هنوز دوسدارم یه چهار پنج کیلو دیگه کم کنم ولی دیگه خسته شدم از رژیم و گشنگی😞 دلم میخواد یه دل سیر غذا بخورم شیرینی بخورم تنقلات بخورم😭
نههه رژیمم خیر سرم باید لاغر شم ولی خیلی دلم میخواد الان دلم داره قیلی ویلی میره براش😢😂
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
من ۷۵ بودم از ۱۵ این ماه رژیم گرفتم دیروز رفتم رو ترازو شدم ۷۳ میخوام بشم ۶۰ ، رژیمم اصولی هست و باشگاه میرم و تو خونه هم هر روز ورزش میکنم مثلا هفته ای ۳ بار برنج اونم ۹ تا قاشق میخورم بقیش رو هم نونی اونم نون تست مثلا مرغ با سالاد یا نون تست🤗
کلا هر رژیمی بگیری مسلما چون بدن عادت نداره هفته ی اول اذیت میشی بتونی تحمل کنی بقیش راحت تر میگذره اراده میخواد و سالم خوری و مواد کم کالری مثل سبزی جات
و مواد پروتئینی مثل تخم مرغ آبپز و سینه ی مرغ و برای پر شدن معده دانه ی چیا و.....
صبح ساعتای ۱۰ ، یازده صبحانمو کامل میخورم تا شب ساعت۷ دیگه شاممو میخورم بین این ساعتا قهوه چایی آب مجازه اما من چون شیر میدم یه چندتا مغزیجات هم میخورم که شیرم کم نشه
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
کلا هر رژیمی بگیری مسلما چون بدن عادت نداره هفته ی اول اذیت میشی بتونی تحمل کنی بقیش راحت تر میگذره ...
ممنونمم . من چند وقت پیش تقریبا یه هفته مریض شدم و چیز زیادی نمیخوردم و خیلی لاغر شدم ولی بعدش برگشتم به حالت قبلی. و فکر میکنم بخاطر اون موضوع میتونم توی رژیم موفق باشم