2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 45 پست
پرو بستنی بخور

نههه رژیمم خیر سرم باید لاغر شم ولی خیلی دلم میخواد الان دلم داره قیلی ویلی می‌ره براش😢😂

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

چطوری رژیم می‌گیرین؟ برنامه غذایی دارین؟؟؟

از دکتر تغذیه

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 12 روز رژیمم خیلی خوب کم کردم ولی الان دارم از گشنگی میمیرم دیگه نمیدونمممممم دلم بستنی میخواد س ...

خییییلی سخته خصوصا برا من که از صبح تا شب شیرینیجات میخوردم و ریزخواری میکردم

من ۷۵ بودم از ۱۵ این ماه رژیم گرفتم دیروز رفتم رو ترازو شدم ۷۳ می‌خوام بشم ۶۰ ، رژیمم اصولی هست و باشگاه میرم و تو خونه هم هر روز ورزش میکنم مثلا هفته ای ۳ بار برنج اونم ۹ تا قاشق میخورم بقیش رو هم نونی اونم نون تست مثلا مرغ با سالاد یا نون تست🤗

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
روشش رو بگیددد

کلا هر رژیمی بگیری مسلما چون بدن عادت نداره هفته ی اول اذیت میشی بتونی تحمل کنی بقیش راحت تر میگذره اراده میخواد و سالم خوری و مواد کم کالری مثل سبزی جات 

و مواد پروتئینی مثل تخم مرغ آبپز و سینه ی مرغ و برای پر شدن معده دانه ی چیا و.....

تاثیر هم داره؟

نمیدونم 

تازه گرفتم 

دستت درد نکنههه 🤍 فست یعنی چی؟ روزه؟

صبح ساعتای ۱۰ ، یازده صبحانمو کامل میخورم تا شب ساعت۷ دیگه شاممو میخورم بین این ساعتا قهوه چایی آب مجازه اما من چون شیر میدم یه چندتا مغزیجات هم میخورم که شیرم کم نشه

کم خوری. من همیشه دوتا بشقاب برنج میخورم پشتشم یه چیز شیرین میخوردم اما الان فقط دوتا کف گیر برنج می ...

یعنی با دوکفگیر برنج داری وزن کم میکنی؟خیلی خوبه من برا کم کردن باید دوقاشق بخورم

من عادت کردم به کم خوردن 

همع چی میخورم ولی نصفه قبلا

باور کن یه روز زیاد خوردم حالم بد شد 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
کلا هر رژیمی بگیری مسلما چون بدن عادت نداره هفته ی اول اذیت میشی بتونی تحمل کنی بقیش راحت تر میگذره ...

ممنونمم . من چند وقت پیش تقریبا یه هفته مریض شدم و چیز زیادی نمی‌خوردم و خیلی لاغر شدم ولی بعدش برگشتم به حالت قبلی. و فکر می‌کنم بخاطر اون موضوع می‌تونم توی رژیم موفق باشم